Gazete Vatan Logo

Korkunç iddia! Annesini boğarak öldürdü

Bursa'daki evlerinde tartışma sırasında annesini boğduğu öne sürülen genç, polis tarafından gözaltına alındı

Korkunç iddia! Annesini boğarak öldürdü

Bursa'da madde bağımlısı bir gencin, annesini öldürdüğü iddia edildi. Alınan bilgiye göre, Nevin S. (55) ile oğlu Aykut S. (24) arasında merkez Osmangazi ilçesi Kuruçeşme Mahallesi Sakarya Sokağı'ndaki evlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Aykut S'nin, tartışmanın büyümesi üzerine eline geçirdiği örtüyle annesini boğduğu öne sürüldü.

Daha sonra dışarı çıkan ve "Annemi öldürdüm." diye bağıran genç, evin yakınında devriye gezen polisler tarafından gözaltına alındı.


Eve giren polis ekipleri, oğluyla yaşadığı evde anne Nevin S'nin cesedini buldu. Kadının cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Annesini öldüren Aykut Sevinç, ilk ifadesinde, annesinin kız arkadaşıyla ilişkisini onaylamadığını bu yüzden tartıştıklarını belirterek, "Dün gördüğüm rüyada annemi öldürmem gerektiğine dair işaret aldım, bu nedenle öldürdüm" dedi.

Uyuşturucu madde kullanımı ve adam yaralamaktan sabıkası bulunan, bir süre önce de cezaevinden çıkan cinayet şüphelisi Aykut Sevinç'in ağabeyinin 10 yıl önce evde intihar ettiği, babasının da bir süre önce hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haberin Devamı