Gazete Vatan Logo

Korkunç cinayetin ardından yasak aşk çıktı!

Adana'da, dört aylık hamile eşini öldüren koca hakime verdiği ifadesinde karısının kendisini kardeşiyle bile aldattığını ileri sürdü.

14 yaşında evlendiği dört yaşında çocuğu olan dört aylık hamile eşi Burcu Çiftçi'yi mısır tarlasında öldüren Mehmet Çiftçi hakim karşısına çıktı. Çiftçi, Adana 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, eşinin kendisini aldattığını ileri sürerek, "Evden ayrılır 3-5 gün sonra gelirdi. Nereye gittiğini söylemezdi. Ailesinin ve akrabalarının yanında olmazdı. Evden ayrıldığı zamanlar beni başka erkeklerle aldattığını düşünüyordum. Bir defasında tartıştık, karakola gidip şikayetçi olmuş. Rapor alıp sığınma evine gitmiş, dört gün orada kaldı. Sonra baba evine gidip üç ay kaldı. Geçen yıl boşanmak için dava açtım, davanın bitimine bir ay kala geldi, pişman olduğunu söyledi. Çocuğum için tekrar birleştik" dedi.

Eşinin başka erkeklerle uzun uzun telefon görüşmesi yaptığını, GSM şirketinden aldığı faturalardan bunu tespit ettiğini belirten Mehmet Çiftçi, "Eşimle kardeşim Yılmaz arasında da bir ilişki olmuş. İlişkilerini eşim sığınma evinde iken öğrendim. Olay günü Burcu'ya 'Beni Yılmaz ile nasıl aldattın?' dedim. 'Beni affet' dedi. Beni defalarca aldattığını söyledi. O an kan beynime sıçradı. Üzerimde taşıdığım tabancayı çıkarttım göğsüne üç el ateş ettim. Yarım saat yanında oturdum. Tabancayı kafama dayadım, ama kızım aklıma geldi, yapamadım" diye konuştu.

Haberin Devamı