Gazete Vatan Logo

Korku filmleri için doğmuşlar!

1 Eylül’de vizyona girecek korku filmi Siccin 4’ün çocuk oyuncuları kariyerleri ile dikkat çekiyor.

Korku filmleri için doğmuşlar!

Yapımcılığını Muhteşem Tözüm’ün, yönetmenliğini Alper Mestçi’nin üstlendiği 1 Eylül’de vizyona girecek korku filmi Siccin 4’ün çocuk oyuncuları kariyerleri ile dikkat çekiyor.

12 yaşındaki Merve Ateş “Siccin”, “Üç Harfliler 3: Karabüyü” ve “Siccin 4”, 11 yaşındaki Muhammed Salih Gönültaş ise Mestçi’nin son dizi projesi “Sahipli” ile başlayan korku filmi kariyerine Siccin serisinin 4. filmi ile devam ediyor.

Yüzlerce çocuk oyuncu görüşmesi ve deneme çekimlerinin ardından son kararda yeniden Merve ve Salih’le çalışmaya karar verdiklerini belirten filmin yönetmeni ve senaristi, korkunun ustası Alper Mestçi “Korku filmi için çok uygun yüzleri var ve gerçekten çok iyi oyuncular, onlar adeta Siccin’in çocukları gibiler” dedi.

“Birçok insan benden korkuyordu”

Siccin 4’ün merakla beklenen fragmanının yayınlanmasına sayılı günler kala, sosyal medyada, “Siccin Serisi Jump Scare | Top 10” videosu yayınlandı. Bu videoda da dikkat çeken Merve Ateş, kendisini tanıyanların tepkilerini ise şöyle dile getirdi: “Birçok insan benden korkuyordu ama Siccin’deki benden korkuyordu. Çok başarılı olduğumu söyleyip beni tebrik ediyorlardı ve hemen hemen herkes Siccin filmindeki canlandırdığım karakterim nedeniyle, gözlerimin gerçekten görmediğini düşündüklerini söylüyordu.”

Haberin Devamı