Gazete Vatan Logo

Korku filmi gibi

Sarıyer Acarlar Sitesi’ndeki evinde duş almak için banyoya giren Seçkin Pakel, benzeri ancak Hollywood filmlerine rastlanan bir saldırıya uğradı. İşte Pakel’in yaşadığı dehşetin nefes kesen öyküsü

22 yaşındaki Murat Can, Pakel Ailesi gibi Sarıyer’deki Acarlar Sitesi’nde oturuyordu. Pakel Ailesi’nin oğlu İskender ile çocukluk arkadaşıydı. Ailece de tanışıyorlardı. Murat, geçtiğimiz hafta arkadaşı İskender’i ziyarete gitti. İskender’in anne ve babası 3 aydır Bodrum’daydı. İki genç bir süre birlikte yüksek sesle müzik dinledi. Acıkan gençler, pizza sipariş etmeye karar verdi. Pizza almak için evden çıkan Murat, İskender’e, “Belki kapıyı çalmamı duyamazsın. Anahtarları bana ver” dedi. Anahtarı alan Murat, gizlice kendine bir yedek anahtar yaptırdı. Gençler o günü pizza yiyip eğlenerek geçirdi. Bodrum’da bulunan İskender’in annesi Seçkin Pakel, geçtiğimiz hafta İstanbul’a döndü. Seçkin Hanım’ı kötü bir sürpriz bekliyordu. 4 gün önce bir arkadaşını ziyarete giden Pakel, yolda oğlunun arkadaşı Murat ile karşılaştı hal hatır sordu. İddiaya göre olaylar şöyle gelişti:

ŞİŞEYLE SALDIRDI
Murat Can, Seçkin Pakel’in arkadaşına gittiğini görünce benzerini yaptırdığı anahtarla Pakel Ailesi’nin evine girdi. Evde diz üstü bilgisayarı ve bir miktar altını çantaya koydu. Tam evden çıkacakken dairenin kapısının açıldığını fark eden Can, eline geçirdiği dolu şampanya şişesiyle banyoya girip duşakabine saklandı. Eve gelen Seçkin Hanım’dı. Duş almak için banyoya girdi. Üzerinde iç çamaşırları kalacak şekilde soyunduğu anda, Murat, yıldırım gibi fırlayıp Pakel’in kafasına şişeyle vurmak istedi. Şişe, refleksle elini havaya kaldıran Pakel’in koluna geldi. Pakel yere yığılırken, Murat eliyle kadının ağzını kapatıp sessiz olmasını söyledi. Pakel, Murat’a gözleriyle sessiz olacağını söyledi. Saldırgan elini çekince yalvarmaya başladı. Hollywood filmlerindeki sapık sahnelerini andıran banyodaki gerginlik tam 1.5 saat sürdü. Ecel terleri döken Seçkin Hanım yalvarıyor, Murat ise bu işten nasıl sıyıracağını düşünüyordu.

O sırada Pakel’in oğlu İskender zili çaldı, kapı açılmayınca annesini ‘cep’ten aradı. Telefon çalıyor ama açılmıyordu. Merak edip zemin kattaki evlerine pencereden baktı. Annesi içerdeydi. Arkasında arkadaşı Murat elinde şampanya şişesiyle duruyordu. Sessizce tekrar apartmana girip kapıya kulağını yasladı. İçerden annesinin “Ne olur bana bir şey yapma” diye yalvardığını duydu. Annesinin başı beladaydı. Babasına ağabeyine ve jandarmaya haber verdi. Jandarma saldırganı kıskıvrak yakaladı. Hakim karşısına çıkan zanlı tutuklandı.

’BANA TEYZE DİYEN ÇOCUK SEÇKİN DEMEYE BAŞLADI’
“Yaşadığım korku filminden farksızdı” diyen Seçkin Pakel dehşet dakikalarını anlattı: “İlk saldırı anı gözümün önünden gitmiyor. Murat’ın çocukluğunu bilirim. Komşumuzun oğlu bir anda zorbaya dönüştü. Daha önce bana ’teyze’ diyen çocuk, üzerimde iç çamaşırı olduğu halde ağzımı kapatmaya çalışıyor, üstelik ’Seçkin’ diye hitap ediyordu. Tecavüz mü edecek diye düşündüm. Bana dokunmamasını söyledim. Bağırırsam beni de kendini de keseceğini söyledi. ’İlaç almam lazım’ deyip banyodan salona geçmesini sağladım. Salonun penceresinden dışardaki oğlum bizi gördü ama o bunu fark etmedi. Bir fırsatını bulup kendimi dışarı attım. O da kaçmak istedi ama siteden çıkamadan yakalandı. Artık banyoya girmeye korkuyorum. Bu evi satacağız. Pangaltı’da kuyumculuk yapan eşim Rupen Pakel, Bodrum Türkbükü’nde bir ’beach’ işletiyor. Büyük bir ihtimalle Bodrum’a taşınacağız.”

Haberin Devamı