Gazete Vatan Logo
Magazin Kördüğüm 5. bölüm fragmanlarında düğüm çözülüyor-izle

Kördüğüm 5. bölüm fragmanlarında düğüm çözülüyor-izle

Perşembe akşamlarının yeni fenomeni Kördüğüm 5. bölüm fragmanları yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kördüğüm 5. bölüm fragmanında Umut yaptıklarına pişman olacak. Kördüğüm 5. bölüm fragmanında Kaan boğulmaktan son andan halası tarafından kurtarılacak. Kördüğüm 5. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kördüğüm 5. bölüm fragmanlarında düğüm çözülüyor-izle

Heyecanın dorukta olduğu Kördüğüm dizisi yeni bölümü ile bu akşam Fox'ta ekrana gelecek. Merakla beklenen Kördüğüm 5. yeni bölüm fragmanı günler öncesinde ekrana geldi.Kadrosundaki güçlü isimleri ve özgün senaryosuyla dizi severlerin ilgisini çekmeyi başaran Kördüğüm yeni bölüm için heyecan dorukta.
İbrahim Çelikkol'un güçlü ve etkili bir iş adamı Ali Nejat'ı dizilerden çok sinema filmleriyle tanıdığımız Belçim Bilgin'in idealist çocuk doktoru Naz'ı Alican Yücesoy'un ise hayalperest 'Umut' karakterini canlandırdığı dizide geçtiğimiz hafta işler iyice çığrından çıkmıştı. Naz'ın Kaan ile özellikle Ali Nejat ile vakit geçirmesine bozulan Umut, hayatının hatasını yaptı. Sürprizlerle ve entrikayla örülü yeni dizi Kördüğüm yeni bölümünde neler olacak? şimdiden merak konusu oldu

KÖRDÜĞÜM 5. BÖLÜM ÖZETİ

Köşkte annesini ararken havuza düşen Kaan’ın çırpınışlarına şahit olan Feyza, yıllar önce kaybettiği oğlu Barış sandığı Kaan’ın peşinden suya atlar. Kaan’ın yaşadığı tehlike Feyza’nın travmalarını artırır. Umut’un Kenan’a olan borcunu ödeyebilmek için çırpınan Naz bu sırada karşısına çıkıp, “Ben Umut’un sevgilisiyim” diyen Sinem’in sözleriyle şoke olur.

Haberin Devamı

Ali Nejat ise Naz’ın yaşadıklarına istemeden tanık olmuştur. Kafasını toplamak için ortadan kaybolan Naz’ın gittiği otelde, beklenmedik misafirleri olacaktır. Ardı ardına yaşanan aksilikler Naz ile Ali Nejat’ı birbirlerine daha çok yakınlaştırırken, Naz’ın bulunduğu yeri öğrenip, peşine düşen Umut, hiç beklemediği bir manzaraya şahit olur… Kördüğüm yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta.