Gazete Vatan Logo
Magazin Kördüğüm 17. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak?

Kördüğüm 17. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak?

Kördüğüm dizisi 17. bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Kördüğüm 17. yeni bölüm fragmanında sürpriz gelişmeler izleyenleri ekrana bağlayacak. Kördüğüm 17. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kördüğüm 17. bölüm fragmanlarında neler yaşanacak?

İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy'un başrollerini paylaştığı Kördüğüm Ocak ayında başladı. Endemol Türkiye ve Endemol İtalya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmeni ise Gökçen Usta ve Deniz Yorulmazer?. Dizinin senaryosunu Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş yazıyor. Kördüğüm 17. yeni bölüm fragmanları ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Kördüğüm dizisi bu haftaya bomba gibi giriyor. Yeni fragmandaki heyecanlı sahneler izleyiciyi ekrana kitleyecek gibi duruyor. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Kördüğüm dizisinde heyecan giderek büyüdü. Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta yayınlanan Kördüğüm dizisi 17. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Kördüğüm dizisinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak olduğunu hatırlatalım.

KÖRDÜĞÜM 17. BÖLÜM ÖZETİ

Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur. Murat’ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur. Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan’ın ardından Oğuz’a da ‘Enver Bey’ adına çalıştığını bildiğini söyler. Oğuz artık mecburen Murat’ın safındadır.

Haberin Devamı

Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat’ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat’ın tuzağına düşer. Feyza’nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul’a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.