Gazete Vatan Logo
Magazin Kördüğüm 16. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kördüğüm 16. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kördüğüm dizisi dün akşam nefes kesen son bölüm ile ekrana geldi. Kördüğüm dün akşam yayınlanan son bölüm ardından 16. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kördüğüm 16. bölüm fragmanında Ali Nejat ve

Kördüğüm 16. bölüm fragmanı yayınlandı!

Kördüğüm dizisi bu haftaya bomba gibi giriyor. Yeni fragmandaki heyecanlı sahneler izleyiciyi ekrana kitleyecek gibi duruyor. Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Kördüğüm dizisinde heyecan giderek büyüdü. Perşembe akşamları 20.00’de FOX'ta yayınlanan Kördüğüm dizisi 16. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detayları.

Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği Kördüğüm dizisinin genel yönetmeni ise, sinema seyircisinin çok yakından tanıdığı, filmleri gişe rekorları kıran Ömer Faruk Sorak olduğunu hatırlatalım.

KÖRDÜĞÜM 15. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Herkesin intihar ettiğini düşündüğü Umut, Karas Holding’de Ali Nejat ile karşı karşıyadır. Ali Nejat, Umut’un holdinge geliş sebebini öğrendiği an, Murat’ın da dostu olmadığını anlar ve kararını verir. Ali Nejat, Tarık Bey ile son bir kez daha konuşacak ve her ne pahasına olursa olsun, yerli otomobil yapabilme hayalini gerçeğe dönüştürecektir...

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Umut’un hayatta olduğunu öğrenen Naz büyük gelgitler yaşar. Bir yanı Ali Nejat ile birlikte olmak ister; ama duyguları karışıktır. Öte yandan; Feyza, Murat’a o kadar inanmıştır ki, ona Ali Nejat’ın iş sırlarını anlatmaktan çekinmez. Murat ise Feyza’yı idare ederken, Neslihan’la da yakınlaşır. Murat’ı avucunun içine aldığını sanan Neslihan, onu tehdit eder; ama Murat’ın elindeki koz çok daha büyüktür… Kördüğüm her Perşembe 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

KÖRDÜĞÜM DİZİSİ HAKKINDA BİLGİLER

İbrahim Çelikkol ‘Ali Nejat’ isimli güçlü ve etkili bir iş adamını canlandırırken, Belçim Bilgin idealist çocuk doktoru ‘Naz’, Alican Yücesoy ise otomobil tutkunu, hayalperest ‘Umut’ karakteri ile izleyicilerin karşına geçiyor. Koşulların karakterleri değiştirdigi dizide, Ali Nejat ve Umut’un, doktor Naz’ın etrafında dönen serüveni izleyiciyle buluşuyor.

Cast Direktörü:

Gülden Avşarlıoğlu

Medya Direktörü :

İpek Durkal

Görüntü Yönetmeni:

Emanuel Kadosh, Oktay Başpınar

Senaryo Asistanı:

Işıl Karahanoğlu Zaimoğlu

Senaryo Ekibi:

Yiğit Okan, Sedef Bayburtluğlu, Yasemin Kırbaş

Haberin Devamı

Proje Yapımcısı:

Tekin Doğan

Yönetmen:

Gökçen Usta, Deniz Yorulmazer

Yapımcılar:

Gökhan Tatarer, H. Hakan Eren, Hülya Vural

Genel Yönetmen ve Proje Tasarım:

Ömer Faruk Sorak