Yeni stil ikonu: Harry Styles

Yeni stil ikonu: Harry Styles

Beklediğimize değdi, Harry Styles geri döndü. Another Man dergisinin yeni sayısında üç ayrı ikonik fotoğrafçının objektiflerinin karşısına geçen, üç ayrı kapak görselinde birbirinden çok farklı görünümlerle karşımıza çıkan ve sıradan fotoğraf çekimlerinin birkaç katı sayfalık yer kaplayan Harry Styles, rüştünü ispat etti diyebiliriz.

One Direction adlı müzik grubuyla tanıdığımız genç yıldızın moda dünyasında aranan taze kan olduğu bir süredir konuşuluyordu.

Hem kadınlar hem de erkekler tarafından beğenilen androjen yapısıyla ve moda markalarıyla sürdürdüğü yakın ilişkisiyle öne çıkan Harry Styles yeni stil ikonumuz olarak sıkça karşımıza çıkacak; benden söylemesi.

Bir telefon kılıfından fazlası

Yeni stil ikonu: Harry Styles

Genelde defileler şöyle işler: davetliler yerini alır, ışıklar kapanır, modeller podyumda süzülür, en çok dikkat çekenler paylaşılır. Ancak Louis Vuitton İlkbahar/Yaz 2017 defilesinde bu sıralamayı alt üst eden bir şey vardı: telefon aksesuarları.

Mini boy birer çanta gibi görünen bu telefon kılıfları, koleksiyonun sunulduğu alanın da pek çok tasarımın da önüne geçmişe benziyor. Markanın bu hamlesi, özellikle lüks segmentte bazı markaların yaşadığı kan kaybına uğramamak için daha erişebilir ürünler sunma ve genç kitleyi harekete geçirme gibi yönleriyle bir hayli dikkat çekici. Açıkcası bu telefon kılıflarını etrafta görmek (ve tabi ki bir veya birkaç tanesini kendi koleksiyonuma katmak) için sabırsızlanıyorum.

Haberin Devamı

Kutlama zamanı

Yeni stil ikonu: Harry Styles

Geçtiğimiz hafta şehrin parti haftasıydı ve moda dünyasının sevilen yüzleri bir orada bir burada karşımızdaydı.

Haftanın en çok konuşulan partilerinden biriyse Dockers’ın 30. yaşının kutlandığı, Oben Budak’ın müzikleriyle dans edilen doğum günü partisiydi.

Bir yanda gecenin sunuculuğunu üstlenen Alp Kırşan, diğer yanda davetlilere stil önerileri sunan Alex Kokoskeriya, bir diğer yandaysa Dockers rahatlığıyla hazırlanmış bir yaşam alanı vardı.

Sonbaharın gelişine sadece yeni koleksiyonlarla buluştuğumuz için değil, moda dolu partilere kavuştuğumuz için de sevindiğimi söyleyebilirim.

Haberin Devamı

#MBFWI Başlıyor!

11-15 Ekim tarihleri arasında Zorlu Center PSM’de gerçekleştirilecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ile ilgili beklentilerimi ve birkaç tahminimi paylaşmak istedim:

- Bora Aksu, Bahar Korçan, Atıl Kutoğlu gibi isimleri yeniden takvimde görmenin yarattığı heyecan bütün hafta sürecek.

- Gizia Gate’in DB Berdan ve Mehtap Elaidi gibi seçili tasarımcıların yeni koleksiyonlarını anında satışa sunan “See Now Buy Now” konseptli bir haftalık özel etkinliği çok konuşulacak.

- Moda haftamızda ikinci kez koleksiyon sunacak olan Derya Açıkgöz moda severleri çok şaşırtacak.

- MUDO ve Kiğılı gibi markaların moda haftası takviminde yer almasıyla önümüzdeki sezonlarda daha çok markanın koleksiyonlarını moda haftasında sunduğu görülecek.

- Zorlu Center kafe ve restoranları görüntülenmek isteyen yüzlerce kadın ve erkekle dolup taşacak.

- Bloggerlar, stil editörleri, moda yazarları ve vloggerlar gibi farklı karakterler arasında yaşananlar kulaktan kulağa iletilecek.

- Kulisten podyuma, sokak stilinden kahve molalarına kadar her şey bol bol Instagram Story videosu ve Snapchat hikayesiyle paylaşılacak.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR