Hoooppala Çanta

Son günlerde nereye baksam o çantayı görüyorum. Sokakta karşılaştığım stil sahibi bir kadında, bir derginin stil önerisi sayfasında ya da Instagram’da takip etmekten hoşlandığım bazı hesaplarda, aynı markanın birbirinden şık modelleriyle karşılaşıyorum. Bangır bangır gelen bu markayı henüz keşfetmediyseniz radarınıza sokmayı borç biliyor ve sizi Hooop The Bag ile baş başa bırakıyorum.

Hoooppala Çanta

Büyükannelerimizin sandığından fırlamış gibi hissettiren kasnaklar kullanılarak el işçiliğiyle hazırlanan Hooop The Bag çantaların temelleri Milano’da atılmış. Tasarımcı Gizem Yücelen’in uzun bir süre özel sipariş üzerine ürettiği bu çantalar 2016 yazıyla birlikte koleksiyon olarak karşımıza çıkmaya başlamış. Koleksiyonun yanı sıra özel siparişler almaya da devam eden Hooop The Bag’inizi isterseniz birbirinden eğlenceli desenlerle isterseniz isminizin baş harfiyle süsleyebiliyorsunuz.

Durun bir dakika, hemen heyecanlanmayın. Bu fikir daha önce sizin aklınıza gelmiş olabilir; ancak, tasarım tescili markaya ait. Bu da demek oluyor ki sandıklarda sararan kasnakları çanta gibi kullanmak için ilk adresiniz Hooop The Bag olmalı. Ne dersiniz, aranan “it-bag” bulunmuş olabilir mi?

Haberin Devamı

STİL BLOGUNDAN SAHNE IŞIKLARINA

Hoooppala Çanta

Kristina Bazan ismini bilmiyorsanız, yakın zamanda öğreneceksiniz demektir. Stil blogu sayesinde milyonlarca takipçiye ulaşan, hem moda dünyasının hem de dijital dünyanın yıldızları arasında yer alan İsviçreli Kristina Bazan’ın ünü ülke sınırlarını aşalı epey olmuştu. Ancak şimdi sıra, bambaşka bir sektörün sahne ışıklarını çalmakta. 22 yaşındaki genç stil ikonu, eğitimini aldığı işe yani şarkıcılığa soyundu.

‘Out’ adlı ilk parçasını bir müzik videosu eşliğinde yayınlayan Kristina Bazan, Kanye West gibi tasarımcılığa soyunan müzik yıldızlarının gittiği yönün tam aksine gidiyor ve moda dünyasındaki etkisini müzik dünyasına taşımaya çalışıyor. Kendisini müzik ödülü törenlerinde kırmızı halıdan farklı bir yerde yani sahnede ödül alırken görebilecek miyiz? Cevap için bir süre bekleyeceğiz.

GIGI İMZASI

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta genç pop yıldızı Zayn Malik’in tasarımcılık serüveninden bahsetmiştim. Birkaç gün geçmeden Malik’in bir süredir beraber olduğu süper model Gigi Hadid’in de aynı serüvene adım attığını öğrendim.

Gigi Hadid imzalı Tommy Hilfiger koleksiyonu önümüzdeki günlerde satışa çıkacakmış. Bu koleksiyon, moda dünyasını yakından takip edenler için sürpriz olmasa gerek. Geçtiğimiz sene Tommy Hilfiger’ın küresel marka elçisi olduğu duyurulan Gigi Hadid’in yeni bir adım atması gerekiyordu ve o adım kadın spor giyimi, ayakkabılar, saat, gözlük ve parfüm gibi pek çok parçadan oluşan #TommyXGigi koleksiyonu oldu.

Kampanya Gigi Hadid’in kendi tasarımlarından oluşan görünümleri taşıdığı bir çekimle duyurulurken benim en çok aklımda kalan, genç süper modelin şu sözleri oldu: “Bana bir kapsül koleksiyon yaratma teklifinin gelebileceğini hiç düşünmezdim. Hala bir hayalin içerisindeymişim gibi hissediyorum.” Ne diyebilirim ki? Umarım herkes bir gün kendi hayalini gerçekleştirme şansına erişir.

Haberin Devamı

Hoooppala Çanta

DİĞER YENİ YAZILAR