En moda uygulama: Snapchat

Sir süredir hayatımızın her anını paylaşır olduğumuz Snapchat, günden güne daha da farklı şekillerde karşımıza çıkıyor. Burberry ve Gucci gibi dijital dünyayı çok iyi kullanan markaların önünü açmasıyla moda dünyasında da hatırı sayılır bir yer elde eden mobil uygulama, moda haftaları ve ödül törenleri gibi etkinliklerden gerçekleştirilen canlı yayınlar sayesinde de olağanüstü bir erişim ve etkileşim elde ediyor.

En moda uygulama: Snapchat

Günlük 900 milyar izlemeye ulaşan Snapchat, özellikle moda ve yaşam stili odaklı markaların ve bu tip paylaşımları ilgiyle takip eden kullanıcıların yakın markajında kalmaya devam edeceğe benziyor. Bu nedenle, şu aşamada reklam alternatifleri sınırlı olan platform, yeniliklerle karşımıza çıkıyor. Bu yeniliklerin ilkiyse canlı yayın akışlarında görüntülenen ‘reklam’ içerikler.

Reklam içerikler, normal içeriklerden farklı olarak tıklanabilir bağlantılar içeriyor. Bu sayede bir moda markası, Snapchat hesabında paylaştığı video veya görselde yer alan ürününün bağlantısını verip milyonlarca izleyicisini satış kanallarına yönlendirebiliyor. Moda severlerin işini bir hayli kolaylaştıracak bu özellik sayesinde milyarlarca izleme yaratan ve özellikle 13-18 yaş aralığındaki ‘potansiyel müşteri’ yığınına ulaşan uygulama, uzun bir süre daha hayatımızda kalacağının sinyallerini veriyor.

Haberin Devamı

Var gibi, yok gibi

Geçtiğimiz sene kırmızı halıda en çok dikkat çeken trend olan ‘nakeddress’ yani ‘abartılı dekolte veya transparan bölümler içeren elbise’ bu sene de radarımızdan çıkmayacak gibi. Son olarak Cannes Film Festivali’nde karşılaştığımız Bella Hadid’in ‘nakeddress’ tercihiyse halihazırda iddialı olan bu görünümü en uç seviyeye çıkartmışa benziyor.

En moda uygulama: Snapchat

Alexandre Vauthier Couture tasarımı ateş kırmızısı ipek elbisesi içerisinde arzı endam eden genç modelin Cannes Film Festivali boyunca internette en çok paylaşılan isim olması da bir hayli normal. ‘Nakeddress’ trendinin en iddialı örnekleri arasına adını yazdıran Bella Hadid, konuşulmak için her şeyin mübah olup olmadığı sorusunu akıllara getiriyor. Ancak benim bir şikayetim yok. Bu tür iddialı moda anları hepimiz için adrenalin pompası etkisi gösteriyor.

Haberin Devamı

Genç ve stil sahibi çiftler

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MET Gala’ya birlikte katılan ve stil listelerinin üst sıralarında kalıcı bir yere oturan Zayn Malik ve Gigi Hadid çifti, bir trend başlattı. Basının önüne ilk kez birlikte çıkan genç ve yetenekli ikili sayesinde diğer çiftler yavaş yavaş kendilerini göstermeye başlıyor.

En moda uygulama: Snapchat

Efsane İngiliz futbolcu David Beckham ile eski ‘Spice Girls’ üyesi, yeni tasarımcı ve stil ikonu Victoria Beckham’ın büyük oğlu Brooklyn Beckham, kız arkadaşı Chlore Grace Moretz ile ilk defa birlikte görüntülendi. Denim pantolonu, siyah ceketi ve ‘chelsea’ botlarıyla dinamik bir görünüm yaratan 17 yaşındaki Brooklyn ve Alexander McQueen tasarımı püsküllü ve dantelli elbisesiyle milyonlarca takipçisinin beğenisini toplayan Chloe, şimdilik stil ikonu bir çift olarak adlandırılmasa da geleceklerinin parlak olduğuna şüphe yok. Hele bir de Victoria Beckham’ın bu ikilinin stil tercihlerine karışacağını düşünürsek, karşımıza çıkacak ‘genç ve stil sahibi çift’ fotoğraflarına hazırlıklı olmakta fayda var.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR