Aleyna zamanı

İçinde yer aldığı her proje gündeme oturuyor. Bazen bir açıklaması, bazen söylediği bir parça, bazense bir fotoğraf çekimi günlerce konuşuluyor. Özellikle genç kızların rol modeli haline gelen Aleyna Tilki, son aylarda belki de en ‘moda dolu’ zamanını yaşıyor.

Aleyna zamanı

Bundan birkaç yıl önce oldukça popüler bir yetenek yarışmasına katıldığında sergilediği, yaşından beklenmeyecek performansı keşfedilmesini sağlamıştı. Denim pantolonu, omuzları düşük siyah bluzu ve siyah çizmeleriyle biraz asi, biraz heyecanlı bir genç kız imajı çizmişti Aleyna Tilki. Yarışma geride kaldı, ardı ardına çıkarttığı teklilerle YouTube’un izlenme rekorlarını kırmayı başardı. Her müzik videosuyla moda severlere konuşulacak yeni malzemeler vermeyi de unutmadı. Son olarak ‘Yalnız Çiçek’ adlı Yıldız Tilbe parçasını seslendiren ve Miss Vogue Türkiye’nin kapağında yer alan genç şarkıcı, sonunda bir üst lige çıkmayı başardı.

Giderek olgunlaşan stilinde çocuksu dokunuşları eksik etmeyen Aleyna Tilki, Miss Vogue Türkiye kapağında Dice Kayek tasarımı genç ruhlu, oyuncu bir elbiseyle karşımıza çıktı. Kapağı ilk gördüğüm andan beri bu elbiseyi keşfedip Aleyna ile buluşturan moda editörü Aydan Sıvacı’nın gözünü kıskandığımı söylesem yalan olmaz. Derginin iç sayfalarında yer alan çekimde de Max Mara ve Céline gibi markalarla arzı endam eden genç şarkıcı, moda dünyasında da müzik dünyasında olduğu kadar ilgi çekeceğini ispatladı.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta yayınlanan ‘Yalnız Çiçek’ müzik videosundaysa moda editörü Oğuz Erel’in seçimleriyle bambaşka bir karaktere büründü Aleyna. Son dönemde yaptığı işler dünya çapında konuşulur hale gelen Dilara Fındıkoğlu’nun tasarımları, hem müzik videosunun atmosferine hem de Aleyna Tilki’ye çok yakışmıştı. Dilara Fındıkoğlu’nun karanlık estetiğini taşıyan bir ceket mini etek kombinasyonu ya da mavi PVC bir takım elbise yeterince dikkat çekiciyken, müzik videosundaki erkek modellerin Emre Erdemoğlu tasarımı birbirinden iddialı takım elbiselerle boy göstermeleri benim için son noktayı koydu.

Haberin Devamı

Hem Türkiye’nin hem de dünya podyumlarının önemli parçalarını taşımayı başaran ve kendi adının yanına yazdıran Aleyna Tilki’nin moda yolculuğunun çok daha dikkat çekici adımlarla ilerleyeceğini düşünen bir ben olamam, değil mi?

Işıklı ayakkabılar geri dönüyor

90’lı yıllarda çocuklar arasında bir statü göstergesi olarak kabul edilen tabanı ışıklı spor ayakkabıların gün gelip de moda dünyasında da bir statü göstergesi olacağını tahmin edebilir miydiniz?
Eğer cevabınız hayır ise, sıkı durun. Bir süredir çirkin spor ayakkabı trendiyle dünyayı kasıp kavuran Balenciaga, yeni koleksiyonunda bu ışıklı ayakkabıların bir benzerini sunmaya hazırlanıyormuş. Henüz detaylarını öğrenememiş olsak da bu ışıklı ayakkabıların içerisinde bir de USB girişi bulunuyormuş.
Bahsedilen USB girişinin ayakkabıyı şarj etmek için mi yoksa ayakkabı kullanıldıkça üretilecek enerji sayesinde mobil cihazlarımızı şarj etmek için mi kullanılacağını henüz bilmiyoruz. Ancak yine de Balenciaga’nın bu adımıyla kendi yarattığı trendi başka bir yönde geliştireceğini ve bu ayakkabıların peynir ekmek gibi satılacağından eminim.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR