90’lardan günümüze

90’larda adeta bir çılgınlık haline gelen bel çantalarını hatırlar mısınız? Hani şu belki de hiçbir renk veya model farkı olmayan, siyah, deri bel çantalarını? Hah, şimdi yaşadığınız o travmayı unutun ve sezonun önde gelen trendlerinden bel çantalarına yer açın. Biliyorum, o kadar da kolay olmayacak. Her seferinde aklınıza 90’ların bir diğer garip trendi gelecek ve siz o çantayı almaktan vazgeçeceksiniz. Ancak eğer dirayet gösterirseniz, şu sıralar bir hayli popüler olan bu trendi yakalayabilirsiniz.

90’lardan günümüze

Bel çantaları o kadar revaçta ki sokak kültürü markalarından lüks moda markalarına kadar her markanın yeni koleksiyonunda en az bir model bulmak mümkün. Kimisi biraz büyük, kimisi biraz küçük, renkli ya da desenli derken pek çok bel çantası modeli rafları süslüyor. Ancak bel çantası trendinde dikkat etmeniz gereken bir şey var; çantayı belinize takmıyorsunuz. Şaşırtıcı, değil mi? Bu defa bel çantaları tek omuzdan vücuda çapraz olarak takılıyor. Hem çantaya erişmek kolaylaşıyor hem de çantanızın üzerindeki logo ya da işlemeler stilinizin en dikkat çeken parçalarından birisi haline geliyor.

Haberin Devamı

Ben de bir süredir itiraz ettiğim bu trende ayak uydurup birkaç bel çantası aldım. Şimdilik farklı renk ve ebattaki çantalarımı deneme aşamasındayım. Ancak şunu söylemeliyim ki bir bel çantası taşımak işleri bir hayli kolaylaştırıyormuş. Çantamın omzumdan düşmesi derdi yok, eşyalarımı ceplere tıkıştırma derdi yok, elimin kolumun bir şeylerle dolması derdi yok. Tek olumsuz yanı, o da eğer sayılırsa, üzerinizde kocaman bir logo taşıma ihtimaliniz. Bu olumsuzluğu da daha sade bir model seçerek bertaraf edebilirsiniz.

90’lardan kopup gelen ve modern çağa göre yeniden yorumlanan bu trendi sanırım giderek daha çok seveceğim.

90’lardan günümüze

Şampiyon belli

Bazı şeyleri tahmin etmek için kristal bir küreye ihtiyacınız olmaz. Tıpkı şampiyon yarışçı Lewis Hamilton’ın Tommy Hilfiger erkek giyim koleksiyonlarının marka elçisi olması gibi. Neden mi?

Yaklaşık bir ay önce İstanbul’da gerçekleşen yeni sezon buluşması hızdan ve heyecandan ilham alıyordu. Damalı bayraklarla bezeli sunum alanına bakıp da ‘Formula 1’ yarışları aklına gelmeyen yoktur herhalde.

Haberin Devamı

Sonrasında Milano’da gerçekleşen Tommy X Gigi defilesi de yine benzer bir temayı sahiplenmişti.

Lewis Hamilton’ın son birkaç sezondur Tommy Hilfiger defilelerinin en ön sırasında boy gösterdiği de düşünülürse, taşlar yerine oturuyor gibi.

Gelmiş geçmiş en önemli Formula 1 yarışçılarından biri olarak kabul edilen Lewis Hamilton, markanın kampanya çekimleri için Amerika’daki Pocono pistinde kamera karşısına geçmiş. Kampanya fotoğraflarından daha heyecan verici olansa marka tarafından yayınlanan sürüş videoları.

Yayınlanan videolarda şampiyon yarışçı, Tommy Hilfiger’ın bir diğer ünlü yüzü Gigi Hadid ile birlikte direksiyona geçiyor ve hız sınırlarını zorluyor. Bir süredir farklı kampanyalarla ve işbirlikleriyle hızlanan Tommy Hilfiger yarışta birkaç tur öne geçmişe benziyor.

DİĞER YENİ YAZILAR