Erkeklere özel

Malumunuz, düğün sezonu çoktan açıldı. Birbiri ardına gelen davetiyeler, yapılan seyahat planları ve tabii ki ‘Ne giyeceğim?’ soruları eşliğinde hazırlıklar başladı. Bu zorlu hazırlık sürecinde biz erkeklerin işi bir hayli kolay gibi görünüyor, farkındayım. Ancak bir erkeğin üzerine tam oturan, sezon renk ve dokularını yansıtan, kendisine en çok yakışacak takım elbise veya smokini bulmasının ne kadar zor olduğunu da yine biz anlarız.

Neyse ki artık bu konuda bize yardımcı olacak birileri daha var. Nişantaşı Beymen mağazasının en üst katında açılan VIP bölüm, erkeklerin özel geceler için ihtiyacı olan her şeyi sunuyor. Mağazayı daha önce ziyaret ettiyseniz, bu bölümde kadınların aklını başından alan gece kıyafetlerinin yer aldığını hatırlarsınız. Beymen ekibi erkeklerin bu konudaki ısrarlarına dayanamamış olacak ki VIP bölüm içerisinde erkekler için ayrı bir bölüm tasarlamış.

Canali, Corneliani ve Isaia gibi klasik giyimin öncüsü markaların takım elbiselerini Givenchy, Christian Louboutin ve Giuseppe Zanotti gibi markaların birbirinden şık ayakkabılarıyla tamamlayabileceğiniz bu alanda bir erkeğin ihityacı olabilecek her şey düşünülmüş. Yaklaşan yaz boyunca tercih edilebilecek daha hafif, yazlık takım elbiseler ve her stili tamamlayabilecek şık aksesuarlar da bu geniş seçkiye dahil edilmiş. Eğer bunca marka ve model arasında seçim yapmakta zorlanırsanız ve biraz da vaktiniz varsa, ‘Made-to Measure’ yani özel dikim hizmetini de tercih edebileceğinizi hatırlatayım.

Haberin Devamı

Style.com ile yeniden

Beklenen an geldi ve internet dünyasında modanın kalbi haline gelen Style.com yeniden açıldı. Condé Nast yayın grubuna ait olan ve moda haftalarında bir kaynak görevi gören site, bundan iki sene önce yenilenmek üzere kapatılmıştı. Yayın grubu, moda haftası içeriklerini Vogue ve GQ gibi yayınların altında paylaşmaya devam ederken Style.com web sitesinin online alışveriş alanında hizmet vereceği duyurulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde yeniden açılan site, sıradan bir alışveriş sitesinin ötesine gitmeyi hedeflemiş. Farklı tasarımcıların en son koleksiyonlarından parçaların satışa sunulduğu sitenin bence en önemli yanı, ‘Vogue EDIT’ ve ‘GQ EDIT’ bölümleri. Kadın ve erkek modasının öncü dergilerinde yayınlanan özel moda çekimleri, web sitesinde ayrı birer bölüme taşınmış. Bu çekimlerde kullanılan tasarımlar, çekimin hemen yanında listelenmiş ve satışa sunulmuş.

Haberin Devamı

Herhangi bir online alışveriş sitesinde bulamayacağımız stil önerilerini paylaşacak olan Style.com’a başarılı bir yolculuk diliyor ve birkaç parçayı sepete atmak üzere bilgisayarın başına geçiyorum.

Sanal defile

Şansım Adalı’nın farklı ve iddialı markası Sudi Etuz, şaşırtmaya devam ediyor. Markanın son koleksiyonu, VR (sanal gerçeklik) gözlüğü kullanılarak izlenebiliyor. Bu sayede defileyi izleyenler, kendisini koleksiyonun sunulduğu ortamda gibi hissedebiliyor. Daha önce tasarımcının davetiyle bir araya gelen Ayşe Hatun Önal, Tuba Ünsal ve Songül Öden gibi isimlerin izlediği bu sanal defileyi siz de kendi evinizin rahatlığında izlemek isterseniz Sudi Etuz YouTube kanalına göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR