Moda macerasına tam gaz devam

Raisa ve Vanessa Sason kardeşlerin stil dolu moda yolculuğu - deyim yerindeyse - tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ford Mustang iş birliğiyle bir otoparkta gerçekleştirilen özel Raisa&Vanessa defilesi dilden dile dolaşıyor.

Bazı parçalarla couture, bazı parçalarla hazır giyim koleksiyonu izlenimi veren 65 parçalık özel çalışma, Uzak Doğu esintileri ve transparan detaylarıyla şimdiden hafızalara kazındı bile. Küresel moda takvimlerine çalım atarak henüz hiçbir marka Sonbahar/Kış 2017 koleksiyonlarını sunmadan düzenlenen defilenin takvimin açılışını yaptığını söylemek mümkün. Raisa ve Vanessa’nın sıra dışı defilelerine bir yenisini ekledikten sonra zaman kaybetmeksizin yeni bir maceraya atılacaklarından eminim.

Zac Efron etkisi

Genç kızların sevgilisi Zac Efron, Hugo Boss’un son reklam kampanyasında sıradanlığın zaferini kutluyor. Markanın genç nesillere ulaşma çabasının bir sonucu olarak görülebilecek iş birliği, oyunu dijital dünyanın kurallarına göre oynuyor.

Hayallerinin peşinden koşan, başarmak için elinden geleni ardına koymayan erkekleri anlatan reklam kampanyasında oldukça sade görünümler tercih eden Zac Efron ile yeni bir ivme yakalamaya çalışan markanın başarılı olup olamayacağınıysa zaman gösterecek.

Haberin Devamı

Sade bir bomber ceket, dar kesimli bir pantolon ve beyaz tişört ile sade bir şekilde stil sahibi olmayı başaran Zac Efron’un bir sonraki hamlesi ise HUGO Man parfüm kampanyası. Muhtemelen üstsüz bir şekilde karşımıza çıkacak yakışıklı yıldız, genç kızların şimdiden sabırsızlanmasına neden oluyor, benden söylemesi.

Yeni ve popüler: Complét

Piyasaya çıkar çıkmaz tükenen, bekleme listesi Hermés ile yarışan ve pek çok taklidi üretilen Mansur Gavriel ‘bucket’ çantalara esaslı bir rakip geldi. Tel Aviv’den dünyaya yayılmaya başlayan Complét, ‘bucket’ çantalarıyla kadınların kalbini fethediyor.

Sezonun en öne çıkan parçası haline gelen ‘Helena’ adlı bu modeli henüz keşfetmediyseniz Instagram’da ufak bir arama yapmanızda fayda var. Pek çok stil ikonunun kombinlerini kolaylıkla tamamlayan bu şık çanta, yakında herkesin radarına girecek. Tek bir parçanın bir markayı moda dünyasının gündemine taşıması ve bir başarı hikayesinin baş rolünde olması, tanıdığımız ve sevdiğimiz bir hikaye. Bakalım Complét bu hikayeyi mutlu sonla tamamlayabilecek mi?

Haberin Devamı

Moda macerasına tam gaz devam

Timsah özgürlüğüne kavuştu

Dünyanın en popüler timsahı, efsanevi Fransız fotoğrafçı Jean-Paul Goude tarafından özgürlüğüne kavuşturuldu. Lacoste markasının simgesi olan yeşil timsah, yılbaşı dönemine özel bir kampanyayla yeniden yaratıldı. Goude’nin şaşırtıcı dokunuşuyla bambaşka bir kimliğe bürünen timsahın bu yeni ve eğlenceli hali, yeni yıl heyecanını sonuna kadar yansıtıyor.

Jean-Paul Goude’nin timsahla dansı sadece bir reklam kampanyasıyla sınırlı kalmamış. Baştan yaratılan timsahla süslenen ve sınırlı sayıda üretilen tişörtler, yılbaşı döneminde online mağazalarda ve belirli alışveriş merkezlerinde satışa sunulmuş. Eğer gardırobunuzdaki Lacoste koleksiyonunuza bir yenisini eklemek isterseniz acele etmenizde fayda var.

Haberin Devamı

Moda macerasına tam gaz devam

DİĞER YENİ YAZILAR