Sonbahardan bir öncesi

Sonbahar henüz bitmiş sayılmaz. Ancak şimdiden önümüzdeki sonbahara hazırlık yapmaya başlayabilirsiniz. Markaların ‘pre-fall’ koleksiyonları, bu konuda size yardımcı olmak için birebir.

Şu günlerde markalar tarafından sunulan ‘pre-fall’ koleksiyonları, bizi 2017 sonbaharına hazırlamayı amaçlıyor. Her ne kadar mevsimin adıyla özdeşleşmiş sonbahar koleksiyonlarını birkaç hafta içerisinde Londra, Paris ve Milano gibi şehirlerde, yerinde inceleyecek olsak da, giderek hızla tüketen moda severleri boş bırakmamak için bu ara koleksiyonlar satışa sunuluyor.

Temmuz ayından itibaren raflara çıkan ‘pre-fall’ koleksiyonların en önemli özelliği, geçiş mevsimine uygun olacak şekilde çok amaçlı kullanılabilecek parçalarla dolu olmaları. Akıllı alışverişi seven kadın ve erkeklerin en büyük dostu sayılabilecek bu ‘yatırımlık’ parçalar, bizi sonbahara hazırlayan koleksiyonların alametifarikaları. Şimgi gelin birlikte 2017 Sonbahar sezonu öncesi raflara çıkacak ‘pre-fall’ koleksiyonlar arasında en çok konuşulanlara birlikte bakalım.

Public School

Herhangi bir mağazaya girdiğinizde karşınıza çıkma ihtimali bir hayli düşük olan Public School, moda dünyasının gizli yıldızı diyebilirim. Moda editörlerinin kalp atışlarını hızlandıran koleksiyonlarıyla sıkça konuşulan markanın koleksiyonuysa günlük görünümün en ihtişamlı hallerini sunmaktan çekinmemiş. Public School tasarımlarını 2017’de sokaklarda sıklıkla göreceğimizden eminim.

Haberin Devamı

Sonbahardan bir öncesi

ETRO

Pek çok markaya göre az sayıda görünüm sunan ETRO, Meksikalı ünlü sanatçı Frida Kahlo’dan esinlendiği koleksiyonla sonbaharı karşılamaya hazırlanıyor. Markanın ikonik şal desenini çizgilerle buluşturan mini-koleksiyon, sezona güzel bir başlangıç olarak düşünülebilir.

Sonbahardan bir öncesi

Victoria Beckham

Her sezon bir öncekinden daha şık kadınlar yaratan Victoria Beckham, artık sadece bir ‘Beckham’ olarak anılamayacağını ispat etti ve tasarımcılar arasındaki yerini sağlamlaştırdı. Koleksiyondaki favorim, desenli gömlek ve pantolonla zıtlık oluşturan düz renkli paltoyu buluşturan görünüm.

Sonbahardan bir öncesi

Coach

Bu sene 75. yaşını kutlayan marka, New York’tan yola çıkarak Amerikan rüyasını koleksiyonuna taşımış. Uzay çağına göndermeler yapan NASA logolu çantalar ve markanın yaratıcı yönünü yansıtan dinozor Rexy, sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasındaydı.

Haberin Devamı

Sonbahardan bir öncesi

Missoni

Missoni arşivlerindeki ikonik tasarımları alın, 2017’ye uyarlayın. Örgüleri ve grafik öğeleri, günlük kıyafetler, gece kıyafetleri ve aksesuarlar arasında güzelce paylaştırın. İşte karşınızda, sonbahar öncesi gardıropları renklendirecek Missoni ‘pre-fall’ koleksiyonu.

Sonbahardan bir öncesi

GuccI

Alessandro Michele yönetiminde boyut değiştiren ve moda dünyasına başka bir alemden fırlamış görünümler sunan Gucci, neredeyse bir ana koleksiyon sunacak kadar çok sayıda parçayla karşımızda. Bel çantasını geri getiren, desen ve renk patlamaları yaratan koleksiyon paylaşıldığı anda en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Sonbahardan bir öncesi

2017’nin Sonbahara Hazırlık Trendleri

Her ne kadar moda haftaları gibi bizi trend bombardımanına tutmasalar da ‘pre-fall’ koleksiyon sunumlarına yakından bakıp işinize yarayabilecek bazı tüyolar kapmanızda fayda var.

- Montları, kazakları ve süveterleri omzunuzun etrafına sarın veya tek omzunuzu açık bırakacak şekilde giyin. Tabi üşümezseniz.

Haberin Devamı

- Her ne kadar 90’larda bıraktığınız için sevinseniz de bel çantalarını yeniden hayatınıza sokmayı düşünün.

- Pantolon ve ceket ikililerine yatırım yapın. Vücuda tam oturan, dar kesimli ceketleri ya bol paçalı pantolonlarla ya da midi boydaki dar pantolonlarla eşleştirin.

- Kürkü bir aksesuar olarak değil, görünümünüzün bir parçası olarak hayal edin. Etek uçları, ceket yakaları hatta kapüşon kenarlarında bile kürke yer açın. Sahte olmak koşuluyla.

- Katmanlar halinde giyinmeye özen gösterin. Bu sayede değişen hava şartlarına hazırlıksız yakalanmazsınız.

DİĞER YENİ YAZILAR