Gazete Vatan Logo

Köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM ve Osmangazi köprüsü ücretsiz mi 2020?

Bayramda köprü ve otoyolların ücretsiz olup olmadığı merak ediliyor. Bayramda köprü ve otoyolları ücretsiz mi, sorusuna cevap aranıyor. Geçtiğimiz günlerde, Resmî Gazete'de yayımlanan karara göre Kurban Bayramı tatili süresince Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollardan geçişler ile belediyelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri ücretsiz olacak. Bayramda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM ve Osmangazi köprüsü ücretsiz mi 2020? Bayramda hangi köprü ve otoyollar ücretsiz?

Köprüler ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM ve Osmangazi köprüsü ücretsiz mi 2020?

Kurban Bayramı tatili nedeniyle 30 Temmuz Perşembe günü saat 00.00'dan, 4 Ağustos Salı günü saat 07.00'a kadar, yap-işlet-devret projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile köprülerden ücret alınamayacak. Peki, Bayramda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, FSM ve Osmangazi köprüsü ücretsiz mi 2020? Bayramda hangi köprü ve otoyollar ücretsiz?

15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ, FSM VE OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ BAYRAMDA ÜCRETSİZ Mİ 2020?

Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla; Kurban Bayramı nedeniyle, Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan otoyollar ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden geçişler, 30 Temmuz Perşembe günü gece yarısından, 4 Ağustos Salı günü saat 07.00’ye kadar ücretsiz olacak.

Özel sektörün işlettiği Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osmangazi Köprüsü ve Avrasya Tüneli, Kuzey Marmara otoyolu ve Gebze Orhangazi İzmir otoyolu gibi projeler ve bunlara ait bağlantı yollarının ücretleri ödenmeye devam edecek.

Haberin Devamı