Gazete Vatan Logo

Köprü girişindeki kaza trafiğe neden oldu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü, bariyerlere çarptı. Kazada ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, köprü girişinde ise trafik oluştu.

Köprü girişindeki kaza trafiğe neden oldu

Kaza, saat 12.00 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişi Avrupa-Anadolu istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, kuryelik yaptığı öğrenilen 34 HM 7600 plakalı bir motosiklet sürücüsü, henüz bilinmeyen bir nedenle motosikletin hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet bariyerlere çarparak kullanılamaz hale gelirken, sürücü ise ağır bir şekilde yaralandı.

Kazayı gören çevredeki sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa bir süre sonra olay yerine çok sayıda ambulans geldi. Yaralı sürücü sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza yerine sonradan gelen ve bir araç tarafından sıkıştırılmış olabileceğini belirten Özcan Akar, “Ben sonradan geldim, sanırım bir araç sıkıştırmış. Bir araba çarpmamış gibi, çarpsa bile büyük ihtimalle kaçmıştır. Ama görünene göre biri sıkıştırıp devam etmiş. Direk bariyerlere girmiş. Durumu ağır sanırım, yerde çok kan var. Allah yardım etsin, ne diyelim bizde sabahtan akşama kadar motorun üstündeyiz” dedi.

Haberin Devamı

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.