Gazete Vatan Logo

Köpek sevme kavgasında erkek ve hamile eşi hastanelik oldu

BARTIN’da, köpekleri ile gezmeye çıkan 6 aylık hamile 27 yaşındaki Öznur ve eşi 30 yaşındaki Gökhan Dağdelen, köpeği sevme konusunda tartıştıkları iki genç tarafından dövüldü. Aldığı darbelerle yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken 2 kişi gözaltına alındı.

Köpek sevme kavgasında erkek ve hamile eşi hastanelik oldu

Olay, dün saat 22.00 sıralarında kent merkezinde Kemerköprü Mahallesi’nde meydana geldi. 6 aylık hamile Öznur ve eşi Gökhan Dağdelen, köpekleri ile gezmeye çıktı. Gökhan Dağdelen’in tasmasından tuttuğu köpek, kaldırımın kenarında sohbet eden 5 gencin yanından geçerken havladı. Gençlerden alkollü olduğu iddia edilen 20 yaşındaki Ç.Ç., köpeğin arkasından giderek sevmek istedi. Ancak çift durmayarak hızlı adımlarla yürümeye devam edince, iddiaya göre Ç.Ç. çifte küfür edip tepki gösterdi. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, Ç.Ç. ve arkadaşı 21 yaşındaki Z.Y., Gökhan Dağdelen ve eşini tekme tokat dövdü. Çift, aldıkları darbelerle yere düştü.

Çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil ekibi, hamile Öznur Dağdelen ile eşini ambulansla Bartın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne kaldırıldı. Karnına ve başına darbe alan Öznur Dağdelen hastanede müşahade altında tutulurken, eşine de darp raporu verildi.

’HAMİLE’ DİYE BAĞIRMASINA RAĞMEN KARNINA TEKME ATMIŞLAR

Bebeği ile kendisinin sağlık durumu iyi olan ve hastanede tedavisi süren Öznur Dağdelen, olayı şöyle anlattı:

Haberin Devamı

"Arkamızdan bize köpeğimizi sevmek istediklerini söyleyerek küfür ettiler. Eşim ile aralarında tartışma çıktı. Ben ayırmak isterken yere düştüm. Yerdeyken, karnıma ve alnıma tekme darbesi aldım. Eşim, ’Eşim hamile’ diye bağırmasına rağmen karnıma vurdular. Sonra ambulansla hastaneye geldik. Çocuğumun durumunun iyi olduğunu söylediler. Ancak doktorlar yine de müşahade altında tutuyor."

Çiftin şikayetçi olduğu Ç.Ç. ve Z.Y., polis tarafından gözaltına alındı. Çiftin köpekleri ile gençlerin yanından geçmesi ve Ç.Ç.’nin de köpeği sevmek için peşlerinden gitmesinin güvenlik kamerasına yansıdığı olayda soruşturma sürdürülüyor.