Gazete Vatan Logo

Konutta çifte bayram

Konut sektöründe çifte bayram yaşanıyor. 30 Haziran’a kadar sürecek yüzde 20 indirim kampanyasının yanı sıra Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’ne özel fırsatlar sunuluyor.

Konutta çifte bayram

Konut sektörü çifte bayram yaşıyor. Bu yıl hem Ramazan Bayramı hem de Babalar Günü’nün aynı tarihe denk gelmesi hem de 30 Haziran’a kadar uzatılan indirim kampanyası, çeşitli fırsatların aynı anda sunulmasını sağlıyor. Konut firmaları, yüzde 20 indirimin yanı sıra hem bayrama hem de babalara özel kampanyalar sunuyor.

KONUTDER, GYODER ve İNDER öncülüğünde hayata geçirilen yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 100’ün üzerinde firma uyguluyor. Kampanya, Ramazan Bayramı nedeniyle 15 Haziran’dan 30 Haziran’a kadar uzatıldı. Kamu bankalarının başlattığı ve bazı özel bankaların da dahil olduğu 120 ay vadeye 0.98 konut kredisi kampanyası da 24 Haziran seçimlerine kadar sürecek. Ev sahibi olmak isteyenleri teşvik eden bu adımlar dışında, pek çok markalı konut geliştiricisi, projelerinde ek sürprizler de sunuyor. Bayrama özel yapılan kampanyalar, Babalar Günü’nü de kapsıyor.

5 bin liralık elektronik eşya
Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan projesi Elite Concept’te 30 Haziran’a kadar peşin alımlarda yüzde 20 indirime ek 120 ay 0.98 oranla kredi veya 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor. Şua İnşaat, 5 bin lira değerinde elektronik eşya hediye çeki de veriyor.
Yüzde 4 daha
Kurtköy Yenişehir’deki Lens İstanbul projesi, Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla kurulan Lens Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 5 blokta 1.162 dairenin bulunduğu proje, yıl sonunda teslim edilecek. Lens İstanbul’da nakit alımlarda yüzde 12 indirim, yüzde 5 peşinat 50 ay vade farksız taksit, yüzde 10 peşinat 60 ay vade farksız taksit, yüzde 35 peşinat 72 ay vade farksız taksit gibi seçenekler sunuluyor. Sadece 16 Haziran Cumartesi ve 17 Haziran Pazar günü geçerli olmak üzere tüm bu kampanya koşullarına ek yüzde 4 indirim daha uygulanıyor.
60 ay sıfır faiz
Pendik’te Siltaş Marina projesini hayata geçiren Siltaş Yapı, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü’nde peşinde yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuyor. Siltaş Yapı’nın ilk kez bu projede uygulayacağı ‘LifeX’ konsepti ile yükselen projenin Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.
Yüzde 20 indirim
Konutta yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasına destek veren 3S Kale, 3S Firuze Konakları’nda 8 aya kadar özel ödeme seçenekleri oluşturuyor.
3 projede geçerli
Gül Proje, devam eden 3 projesinde yüzde 25 indirim ile kampanyada yer alıyor. Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, indirimi Gül Proje Express, Vira İstanbul ve Tempoint projelerinde uyguladıklarını söyledi.
Babalara çifte fırsat
Çukurova Gayrimenkul, Ramazan Bayramı ve Babalar Günü nedeniyle 18 Haziran’a kadar uzattığı kampanya ile yüzde 20 indirime ek olarak yüzde 5 peşinat ve 120 ay 0.98 faiz imkanı ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.
IKEA’dan 10 bin liralık çek hediye
Okkalar İnşaat, Temmuz sonuna kadar Arma Menta projesinden daire alan herkese IKEA’dan 10 bin liralık alışveriş çeki hediye ediyor. İsteyenler Arma Menta’ya 1 dakika yakınlıkta bulunan IKEA Kartal’da çekini kullanabiliyor. Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “Projemizi 7 ay erken, 2018 Aralık’ta teslim edeceğiz” dedi.

Haberin Devamı