Gazete Vatan Logo

Konutlar bitti sıra ofislerde

Teknik Yapı Metropark’ta rezidans dairelerin ardından ticari ünite ve home ofisler de rekabetçi fiyatlarla satışa çıktı

Konutlar bitti sıra ofislerde

Teknik Yapı’nın Halkalı’da hayata geçirdiği Metropark projesinde, yaşam başladı ve ilk satışta daire alanlar yüzde 100 kazandı. Şimdi Metropark’ta 16 ticari ünite ile home ofis üniteler lansman fiyatlarıyla satışa çıktı.

Toplam 1.412 rezidans daireden oluşan Teknik Yapı Metropark projesindeki ticari ünitelerin de rezidans daireler gibi rekabetçi fiyatlarla satışa sunulduğunu belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, “Erken davranan müşterilerimizin yüksek kazanç sağlaması için dairelerde satışa çıktığımız günkü gibi düşük fiyat politikasını ticari ünitelerde de uygulayacağız” diye konuştu.

Satışa çıkan ve büyüklükleri 41 ile 1.919 metrekare arasında değişen ticari ünitelerin fiyatlarının 395 bin liradan başladığı bilgisini paylaşan Umut Durbakayım, her bütçe ve her faaliyet alanına uygun mağaza ve dükkanların olduğunu ifade etti. Durbakayım, ticari ünitelerin yanı sıra home ofis dairelerin de 2015 fiyatlarıyla satışta olduğunu sözlerine ekledi.

5 bin kişi yaşayacak

Haberin Devamı

Satışa çıkan ticari üniteler iki ayrı grupta yer alıyor. Müstakil ticari üniteler 6 ayrı bloktan oluşuyor ve 3 katlı bina olarak alıcılarını bekliyor. Rezidans blokun altında metrekareleri 41 ile 202 arasında değişen 9 adet ticari ünite yer alıyor. Birçok ticari ünitede ön kullanım alanları ve bodrum kat/otopark alanları yer alıyor. Ticari üniteler ofis binalarından kafelere, bankalardan şarküteriye kadar birçok sektöre hizmet verebilecek şekilde aynı çatı altında yer alıyor. Projede 2017 sonuna kadar 5 bin kişi yaşayacak.

Ticari ünitelere ulaşım avantajı

TİCARİ ünitelerin yer aldığı Metropark projesi, başta Tem Otoyolu olmak üzere Mahmutbey Gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlerle çevrili bir bölgede yer alıyor. İSTOÇ, Marmara Sanayi Sitesi, MASKO, Tekstil Kent ve İkitelli Organize Sanayi Sitesi gibi ticaret bölgesindeki proje alışveriş merkezleri, okul ve hastanelere olan yakınlığıyla dikkat çekiyor.