Gazete Vatan Logo

Konut projelerinde kampanya bayramı

Konut projelerinde kampanya bayramı

Konut firmaları, ev almak isteyenleri bayramda satış ofislerine çekebilmek için kampanyalara yüklendi. Konut alacaklara indirimden ödeme ertelemeye kadar çeşitli imkanlar sunuluyor.

Konut firmaları, Kurban Bayramı boyunca şehirde kalanları ev almaya çağırıyor. Satış ofisleri bayramın üçüncü ve dördüncü günü açık olacak firmalar, ev almak isteyenlere cazip fırsatlar da sunuyor.

Yaz aylarında durgunluğunu aşmak için çeşitli kampanyalar düzenleyen firmalar, bayramda da bu kampanyalara hız kesmeden devam ediyor. Kurban Bayramı tatilinde İstanbul’da olanları satış ofislerine çekmeye çalışan konut üreticilerinin sundukları kampanyalar en çok ev almayı düşünen tüketiciye yarayacak. Tüketiciye sunulan fırsatlar arasında peşinat ve taksit erteleme, sıfır faiz, piyasa oranlarının altında faiz oranları, indirim gibi seçenekler yer alıyor. Sunulan seçeneklerin sayesinde bayram boyunca satış ofislerinde yoğunluk yaşanması bekleniyor.

Satış ofisleri bayramda da açık

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri bayram boyunca açık olacak. DKY İnşaat’ın satıştaki projelerinde, ‘10 bin TL peşinat’, ‘peşinde yüzde 15 indirim’, ‘60 ay sıfır faiz’ ve ‘kişiye özel esnek’ olmak üzere 4 ayrı ödeme seçeneği bulunuyor. DKY On Kağıthane projesinde, 1+1.5 ve 2+1.5 tipindeki evlerin metrekare fiyatı 6 bin 200 TL’den başlıyor. DKY Kartal’da 2+1.5 daireler 476 bin 850 TL’den, 3+1.5 daireler 683 bin TL’den, 4+1.5 daireler 1 milyon 54 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışta. Tuzla’da yapımına devam edilen Lokum Evler’de 1+1’ler 189 bin lira, 2+1’ler 295 bin lira, 3+1’ler 366 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Haberin Devamı

48 ay vade farksız ödeme planı var
IRMAK Grup, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı’nın yatırımlarıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Vadişehir’de 48 ay vade farksız ödeme planı sunulurken, peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. 2+1 ve 3+1 tiplerindeki dairelerin yanı sıra 4+1 konak tipi konutların yer aldığı projede toplam konut sayısının yüzde 60’lık kısmını 3+1 daireler oluşturuyor. Daireler 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.
Peşinat yüzde 5’e indi
SİNAN Gayrimenkul, Bahçeşehir’deki Sky Bahçeşehir projesi için Kurban Bayramı’na özel kampanya yaptı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ve küçük taksitlerle teslime kadar 49 bin lira ödeyerek 380 bin lira değerindeki 2+1 daire almak mümkün.
Teslime 1 ay kaldı
BÜYÜKÇEKMECE’DEKİ Toskana Vadisi içinde hayata geçirilen tek katlı villa konsepti Toskana Orizzonte, bayrama özel bir kampanya sunuyor. Birinci etapta kalan villalar için özel ödeme koşulları ve indirimlerin gerçekleştirildiği Toskana Orizonte’de fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.
Projelerde indirim var
YEŞİLYURT İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Still İstanbul Diamond ve Still İstanbul Adoria projelerinde, 6 Ekim’e kadar peşin ödemelerde yüzde 12+2 indirim yapılıyor. Yüzde 5 peşinatla ve 16 ay sıfır faizle de ev sahibi olunabiliyor.

Haberin Devamı