Gazete Vatan Logo

Konut gurmeleri Eylül'de buluşuyor

Ankara'da yükselen Uptown İncek projesinde Eylül ayında hayat başlıyor.

2012 yılının Aralık ayında temeli atılan ve kısa sürede Ankara’nın gözde projeleri arasında yerini alan Uptown İncek Konutları fark yaratan detayları ile dikkat çekmeye devam ediyor.

'Sosyal yaşam olanaklarına önem veriliyor'

Aynı zamanda yetişkinlerin ve de çocukların ilgisini çekecek çeşitli town konseptleri ile fark yaratıyor. Uptown İncek Konutlarının ayrıcalıklı ev sahipleri, “Soundtown” adı verilen izolasyonlu müzik odası sayesinde ilgilendikleri enstrümanı çalarak keyifle vakit geçirebilecekler. ‘Minitown’ konsepti ile 6-12 yaş arası çocukların hem ödevlerini yaparak hem de keyifli aktivitelerle eğlenerek, ailelerin çocukları ile daha kaliteli zaman geçirmesini sağlayacaktır. Ayrıca “Gurmetown” ile birbirinden renkli workshoplar ile yeteneklerini keşfederken misafirlerini de en güzel şekilde ağırlayabilecekler.

Konut seçerken sosyal aktivite alanları sağlayan projeler daha çok ilgi görmektedir. İncek Yumrutepe bölgesinin ilk teslim edilecek projesi olan Uptown İncek ailelere ve çocuklarına yönelik sunduğu ayrıcalıklar ile konut almak isteyenler tarafından öncelikli olarak tercih edilmektedir.

Haberin Devamı

Konut projelerinin çokluğu sebebi ile tercih yaparken dikkat edilen unsurları değerlendiren proje ve yatırım uzmanı Evren Acar: “Aileler konut seçimi yaparken en çok sosyal yaşam olanaklarına önem veriyor. Özellikle şehir merkezinin dışında oluşturulan yerleşimlerde çocuklara ait tasarlanan yaşam alanları tercihleri belirleyen en önemli faktörlerden biridir.” dedi.