Gazete Vatan Logo

Kongre üyesinin çırılçıplak fotoğrafları ülke gündemini sarstı

Dünya basınına bomba gibi düşen bir fotoğraf ülke gündemini adeta değiştirdi. ABD'de herkes kongre üyesinin çırılçıplak fotoğrafları konuşuyor.

Kongre üyesinin çırılçıplak fotoğrafları ülke gündemini sarstı

ABD'de demokrat kongre üyesinin sızdırılan fotoğrafları gündeme bomba gibi düştü.

32 yaşındaki California Kongre Üyesi Katie Hill'in Nazi döneminden kalma bir haç sembolünü bikini bölgesine dövme yaptırdığı ve uyuşturucu kullandığı çırılçıplak fotoğrafı ortaya çıktı.

Kaynaklar Hill ve eşi Kenny Heslep'in açık ilişki yaşadığını ve Hill'in çıplak fotoğrafını 2016 yılında bir partner bulma sitesinde paylaştıklarını belirledi.

Skandal bununla da kalmadı...

ngiliz gazetesi Daily Mail’in paylaştığı diğer fotoğrafta Heslep’in yanında çalışan asistanı Morgan Desjardins’in saçını taradığı ve bunu yaparken tamamen çırılçıplak olduğu görülüyor.

Hill yaptığı açıklamada, fotoğrafların kendisine ait olduğunu kabul etti.Fotoğraflarının cumhuriyetçiler tarafından rızası dışında yayımlandığını söyleyen Hill, fotoğrafları gönderen ve dağıtan kişiler hakkında şikayetçi olduğunu bildirdi.

Trump'ın görevini kötüye kullanma soruşturması için çağrıda bulunan Hill’in yaptırdığı Nazi sembolü hakkında soruşturma başlatılabileceği söyleniyor.Hill, Facebook’ta bazı ırkçı paylaşımları eleştirmiş ve benzer sembollerin sosyal medyada paylaşılmaması gerektiğini söylemişti. Bu dövmenin özellikle seçmenin büyük tepkisini çekeceği belirtildi.

Haberin Devamı

Kasık bölgesinde görülen dövmenin beyaz üstünlükçüler tarafından II. Dünya Savaşı'ndaki Nazi madalyonunu anımsattığı için kullanıldığı biliniyor. (Hürriyet)