Gazete Vatan Logo

Komşu kızına taciz iddiası tutuklattı

ANTALYA'da 15 yaşındaki kız çocuğu H.K.Ö.'ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan A.A., kendisine iftira atıldığını söyledi. A.A.'nın eşi H.A. ise sigara içtiği için tartıştıoğı H.K.Ö.'nün eşine iftira attığını söyledi.

Komşu kızına taciz iddiası tutuklattı

Komşu çocuğuna taciz iddiası, geçen ay Kepez ilçesi Düdenbaşı Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Sitenin 13'üncü katındaki evlerinde olay günü tek başına olan 15 yaşındaki H.K.Ö., saat 22.00 sıralarında çığlık atarak yardım istedi. Yardıma koşan apartman sakinleri, evlerinin kapısı eşiğinde ağlayan H.K.Ö. ile karşılaştı. Ne olduğunu sorduklarında H.K.Ö., komşu dairedeki kız arkadaşı H.'nin babası A.A.'nın içeriye girip kendisini istismar etmeye çalıştığını iddia etti. Şikayet üzerine belediye işçisi A.A. tutuklandı.

Hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle Antalya 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan A.A., suçlamaları kabul etmedi. İftiraya uğradığını ileri süren A.A., tahliyesini istedi. A.A.'nın eşi H.A. ise mağdureyle kızının yakın arkadaş olduklarını belirterek, "Olay günü kızım H. komşumuzun kızı H.K.Ö'nün yanına gitmişti. Kızım eve geldiğinde sigara kokuyordu. Bu yüzden kızımla tartıştık. Geçen yıl da ikisini sigara içerken yakalamıştım. Kızım olay günü de sigara kokunca komşumuzun kapısını çaldım. Kapıyı H.K.Ö. açtı. İçerden sigara kokusu geliyordu. H.K.Ö'ye 'Seni babana söyleyeceğim. Bir daha kızımla görüşmeyeceksin' dedim. Bu tartışmadan sonra işe gittim. Ben işe gittiğimde eşime böyle bir iftira atıldı" dedi.

Haberin Devamı

Sanığın tahliye talebini reddeden mahkeme, eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.