Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Koltukaltı kararmasına son

Işıltınızla büyüleyin.

Özel bölgelerde ışıltılı bir görünüm, ışıltılı bir özgüven demektir…

Dünyanın en ünlü cinsel kozmetik firmalarından Cobeco, özel bölgelerin renk dengesizliğini düzelten ürünü StarWhite kremi, 2008 yılında tüketicilerle tanıştırdı. Bugüne kadar binlerce kullanıcısı olan StarWhite’ın müşteri memnuniyeti çok yüksek…

StarWhite, Yonja Medikal güvencesiyle artık Türkiye’de…

Bu mucizevi krem, özellikle bayanların özel bölgelerinde ve koltukaltında çok etkili… Epilasyon, ağda, tıraş, vb uygulamalar ile güneş, yaşlanma, ilaç kullanımı, hamilelik gibi durumlardan dolayı özel bölgelerde oluşan kararmaları ortadan kaldıran StarWhite, düzenli kullanımdan itibaren kısa sürede bu bölgelerde ışıltılı bir görünüm sağlıyor.

StarWhite krem, cildin rengini dengeleyen meyan kökü özü, peeling etkisine sahip salisilik asit, hassas bölgeler için uygun renk açıcı etkisi bulunan laktik asit ve sitrik asit içeriyor. Ayrıca içeriğindeki Aloe Vera ile cildi nemlendiriyor ve hassasiyeti gideriyor.

Zararlı kimyasal maddeler içeren diğer bazı renk açıcı kozmetik ürünlerin aksine, StarWhite, güvenli ve doğal içeriklerden oluşuyor. Sentetik bir renk açıcı kimyasal olan Hidrokinon ve türevi maddeleri içermiyor.

StarWhite, en etkili sonuçlar için sabah ve akşam problemli bölgelere uygulanıyor. Problemli bölge düzelene kadar düzenli olarak kullanılması öneriliyor.

Detaylı bilgi için www.starwhite.com.tr – 0216 444 9 965

Haberin Devamı