Gazete Vatan Logo

Kokular gelmeye başlayınca...

Kokular gelmeye başlayınca...

BURSA’da yaşayan 58 yaşındaki Servet Özdemir’in, evinde çürümeye başlamış haldeki cesedi bulundu. İntihar ettiği sanılan Özdemir’in yanında ’Ben yalancı değilim. Bende hakkın çok. Bana hakkını helal et. Dünyada bütün güzellikler sizlerin olsun’ yazılı not bulundu.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde oturan Servet Özdemir, Kurban Bayramı’nın ilk günü kurbanı kestikten sonra eşini Ayşe Özdemir’i anne ve babasını ziyaret etmesi için memleketine gönderdi. Ailesinin cep telefonu ile ulaşamadığı Servet Özdemir’in cesedi binadan gelen kötü kokular nedeniyle komşularının haber verdiği kardeşi Mehmet Özdemir tarafından Hüdavendigar Mahallesi’ndeki evinde dün bulundu. Çilinginir yardımı ile içeri girince ağabeyinin bozulan cesedi ile karşılaşan Mehmet Özdemir polise haber verdi. Evde yapılan incelemede Servet Özdemir’in öldüğü yerin hemen yanındaki sehpada bardak içersinde siyah bir sıvı ile boş bira şişeleri bulundu. Özdemir’in ölmeden önce ’Ben yalancı değilim, bende hakkın çok, bana hakkını helal et. Dünyada bütün güzellikler sizlerin olsun’ yazılı not bıraktığı belirlendi.

Haberin Devamı

Özdemir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken polis Özdemir’in ölümüne neden olduğu sanılan bardak içersindeki siyah renk sıvı ile notuna el koydu.

Kanser ve astım tedavisi gören Servet Özdemir’in ölümüyle ilgili soruşturmaya başlandı.