Gazete Vatan Logo

Kocasının sevgilisini çağırıp işkence yaptı

Eşinin aldattığını öğrenen B.S., güzel sevgili Hilal’i evine çağırdı. Hilal, eşiyle bir yıl ilişkide olduğunu itiraf edince çılgına dönen aldatılan eş sert bir cisimle başına vurdu, vücudunda sigara söndürdü.

Kocasının sevgilisini çağırıp işkence yaptı

İstanbul Kartal’da meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: İki çocuk annesi B.S., eşi Can’ın kendisini Halkla İlişkilerci Hilal D. ile aldattığını öğrenince çılgına döndü. Eşiyle tartışan B.S, arkadaşı Medine T.’yi evine çağırdı. Medine T. de oğluyla geldi. Çift bir süre daha tartıştı. Berna Hanım, eşi Can’ın telefonundan sevgilisi Hilal D.’yi arayıp ‘Konuşmak istiyorum’ dedi, eve davet etti. Bunun üzerine Hilal D., sevgilisinin evine gitti. B. S. bu sırada kayın pederi Ceyhun S.’yi de arayıp olayı anlattı. Kayınpeder de eve gelip çifti barıştırmak istedi.

‘1 yıldır beraberiz’ dedi...

B.S bir süre tartıştığı Hilal D.’den “1 yıldır Can’la beraberiz” yanıtı alınca çılgına döndü. Hilal D.’nin kafasında vazo kıran B. S. elindeki sigarayı da vücudunda söndürdü. Öfkesi geçmeyen B.S, Hilal D.’nin ailesini de arayıp kıcasıyla olan yasak ilişkisini anlattı. Hilal D.’nin ailesinden 4 kişi kızlarını almak için eve gelince kavga daha da büyüdü.

Bir kişi yoğun bakımda

Kavgada Hilal D.’nin babası Ayhan Bey başından, yakını Taner Y. bıçakla vücudunun çeşitli yerlerinden, kayınpeder Ceyhun S. kafasından, B.S. de sol kolundan bıçakla yaralandı. Komşuların ihbarıyla eve ambulans ve polis geldi. Hayati tehlikesi süren Taner Y. Kartal Eğitim Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı. Diğer yaralılar ise ayakta tedavi gördü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Tahrik indirimi uygulanır mı?

- Prof. Dr. Elif Loğoğlu: Aldatılan eşin kadını eve çağırması planlı cinayete teşebbüs gibi gözükse de ayrıca kadının ailesini arayıp kızlarını almalarını söylemesi olayın planlı olmadığını gösterir. Bu durum hafifletici sebep olabilir.

- Ceza Avukatı Hüseyin Ersöz: Aldatılan kişinin, eşinin sevgilisine yönelik yaralama fiili bu çerçevede ele alınabilir. Ancak diğer kişilere yönelik yaralama fiili, kendisine bir saldırı varsa ve bunu önlemek amacıyla yapmışsa meşru müdafaa olur.

- Ceza Avukatı Cesim Parlak: Burada aldatmanın verdiği bir cinnet söz konusu. Aldatılan eşin yuvasının yıkılacağı korkusuyla hareket ettiğini düşünürsek olayın haksız tahrik altında işlendiği nettir.

Haberin Devamı

B. S. (sağda) eşi Can’ın (solda) kendini aldattığı Hilal D.’i (üstte) eve çağrıp evire çevire dövdü. Üzerinde sigara söndürdü. Yakınlarını da hastanelik etti.