Gazete Vatan Logo

Kocasını uyurken vurdu

Adana’da 38 yaşındaki Emine Yıldırım, eşi 45 yaşındaki Halil Yıldırım’ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Yıldırım, olayın ardından “Kocam bana eziyet ediyordu, dayanamadım vurdum” diyerek polise teslim oldu

Kocasını uyurken vurdu

Adana’nın Kozan ilçesi Çanaklı Mahallesi’nde oturan 14 ve 6 yaşında 2 çocukları olan erkek terzisi Halil Yıldırım ile kadın terzisi eşi Emine Yıldırım gece sahura kalktı. Yemeklerini yedikten sonra yatan çiftten Emine Yıldırım, iddiaya göre saat 05.00 sıralarında kalkarak evdeki tek kırma av tüfeği ile yatakta uyuyan eşinin başına bir el ateş etti.

Halil Yıldırım olay yerinde ölürken, Emine Yıldırım komşusuna giderek, “Kocam bana eziyet ediyordu. Kocamı vurdum, çocuklarım size emanet, iyi bakın” dedi. Daha sonra telefonla aradığı eşinin akrabalarına da kocasını öldürdüğünü söyleyen Emine Yıldırım, son olarak polisi arayıp “Kocamı öldürdüm, gelin beni teslim alın” dedi. Halil Yıldırım’ın yaklaşık 1 aydır eşinin kendisini aldattığından şüphelendiği ve bu nedenle de sık sık tartıştıkları iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.