Gazete Vatan Logo

Kocasını kızıyla birlikte öldürüp kuyuya attı

İstanbul’da üç çocuk annesi iddialara göre kendisine ve çocuklarına şiddet uygulayan kocasını, 13 yaşındaki kızıyla birlikte öldürdü. Anne-kız öldürdükleri adamı daha sonra bir kuyuya atıp üzerine çimento döktü

Kocasını kızıyla birlikte öldürüp kuyuya attı

Avcılar’daki Korkunç olay, Avcılar’da bir işyerinde ceset bulduklarını söyleyen bir kadının polisi aramasıyla ortaya çıktı. Cesedin tekstilci Alper B.’ye ait olduğunun tespit edilmesin ardından polis, işadamının evine gitti. Karısı Nazlı B. ile konuşan polis genç kadının itirafı karşısında şoke oldu.

Uyuşturucu kullanıyordu

Kadın, kocasını 13 yaşındaki kızıyla birlikte öldürdüklerini itiraf edince gözaltına alındı. Eşinin uyuşturucu kullandığını, kendisini ve çocuklarını dövdüğünü anlatan Nazlı B., boşanmak istediğinde ise eşinin kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Annesinin ifadesi üzerine 13 yaşındaki N.B. de gözaltına alındı.

Birlikte yaptık

Anne Nazlı B.’nin ilk ifadesinde yatak odasında uyuyan eşinin yanına gittiklerini, tabanca ile uyuyan eşini başından vurduklarını söyledi. Önceki gece cesedi battaniyeye sarıp alt katta bulunan işyerine indirdikerini ve kuyuya attıklarını söyleyen Nazlı B. daha sonra da üzerine çimento döktüklerini kaydetti. Yapılan incelemelerde cinayet silahı evde bulunurken, ölen Alper B.’nin çok sayıda sabıkasının olduğu ortaya çıktı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı