Gazete Vatan Logo

Kocaoğlu'ndan destek sözü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu spora destek sözü verdi.

Beckerspor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir; Genel Sekreter Berna Kaçar, Sportif Direktör Yalçın Erciyes ve Head Coach Olcay Orak ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu makamında ziyaret ederek, İzmir’de spor turizmini canlandırmak ve kadın basketbolunun kalitesini artırmak amacıyla el ele vererek başlatmış olduğu çalışmalar için Başkan Kocaoğlu’ndan destek sözü aldı.

Gerçekleşen ziyarette Beckerspor’un proje ve hedefleri hakkında Başkan Kocaoğlu’nu bilgilendiren Volkan Kebir, kadın basketbolunun çıkış noktasının İzmir olduğunu ancak bu sporcuların yüzde 70’inin spor kariyerlerine başka şehirlerde ve yurt dışında devam ettiklerini, kendilerinin de Beckerspor olarak bu anlayışın önüne geçerek bu sporcuların burada kalıp şehrin marka değerini artırmasıgerektiğinive İzmir’i basketbolun başkenti yapmak istediklerini ifade etti.

Beckerspor İzmir’e “Şampiyonluk Organizasyonu” getiriyor

Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ile görüşerek İzmir’e“Türkiye Şampiyonluk Organizasyonu” getirmek için söz aldıklarını da ifade eden Kebir,bu organizasyonun bir diğer önemli tarafının da İzmir’de spor turizminesağlayacağı büyük katkı olduğunu belirtti.

Haberin Devamı

Aynı zamanda bunun bir sosyal sorumluluk projesi olduğunun altını çizen Beckerspor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir “Genç kızlarımız ve kadınlarımız adına bu organizasyon önemli bir sosyal sorumluluk projesidir. İzmir’in spor geleceği için önemi büyük bu etkinlik için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Aziz Kocaoğlu’na ziyarette bulunduk. İzmir sporunun gelişimi adına her zaman pozitif yaklaşım içinde olan Sayın Başkanımızdan bu projeyi hayata geçirmek için destek sözü aldık. Sayın Başkanımıza Beckerspor ailesi olarak göstermiş oldukları yakın ilgi ve verecekleri destekten dolayı bir kez daha teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.