Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi'nde şok eden gelişme!

Kocamın Ailesi'nde şok eden gelişme!

Fox Tv'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kocamın Ailesi nefes kesen bir bölüm ile ekrana geldi. DNA testinin yeniden yapılmasıyla sahte Engin'in yalanı ortaya çıktı. Zafer'in durumu ise kritik. Kocamın Ailesi son bölüm ile herkesi ekrana kilitledi.

Ar ailesi için hesapların kapatılma zamanı...

Mukadder şüphelerinin peşinden giderken bir oğlunu daha kaybetmemek için savaşır. Fatih’le Miray, kaderin onları getirdiği yerde kozlarını paylaşır. Tülay’la ilgili gerçekleri öğrenen Zafer kızıyla yaptığı konuşmada son sözü söyler. Mukadder’in finaldeki hesaplaşması ise kimsenin beklemediği bir bedel ödemesine neden olur.

Gazanfer’in başı ise bu kez gerçekten büyük belada idi. Tüm bunlar olurken sezgilerinin peşinden giden Mukadder de, işlerin tahmin ettiğinin çok ötesinde olduğunu öğrenmişti. Engin’in Tarık’ın Ar Ailesi'nin gerçek oğlu olduğunu öğrenmesi, Şeniz’in iyice köşeye sıkışmasına neden olurken, Tarık’la Engin arasındaki ipler gittikçe geriliyordu.

Engin’in apartman içindeki düşmanları artarken, Güneş’le Tarık’ın araştırmaları onları Rıza Bakır hakkındaki gerçeklere ulaştırır.

Fatih’e ise, Miray konusunda hiç beklemediği birinden yardım eli uzanır. Pelin yüzünden bir kez daha Hakan’la karşı karşıya kalan Tülay da artık yalnız değildir. Ar ailesi içindeki yerine güvenen Engin ise ortalığı karıştırmaya devam ederken, hiç beklemediği birinden darbe yedi.

Haberin Devamı