Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 56. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Kocamın Ailesi 56. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kocamın ailesi 56. bölüm fragmanı yayınlandı. Kocamın Ailesi bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Kocamın Ailesi 56. bölümde Hakan kızını mı kaçıracak? Kocamın Ailesi 56. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kocamın Ailesi 56. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Çarşamba akşamlarının sevilen yapımı Kocamın Ailesi 40. bölüm fragmanı izleyicileriyle buluştu. Çocuklarından biri 25 yıl önce kaybolmuş, geleneksel, kalabalık bir Türk ailesini ekrana taşıyan, Ar Apartmanı'nda yaşanan gelişmeleri ekrana getiren Kocamın Ailesi yeni bölümünde yeni bir kriz çıkıyor.

Pelin'in ortadan kayboluşu herkesi perişan ederken; kızını kaybeden Tülay ve Pelin'e bir baba gibi yaklaşan Cücü arasında ipler geriliyor. Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Durul Bazan ve Yeşim Salkım'ın paylaştığı; sırlarıyla herkesi meraklandıran, neşeli hikayesiyle içimizi ısıtan Kocamın Ailesi 56. bölümüyle yarın akşam saat 20.00'de Fox Tv'de!

KOCAMIN AİLESİ 56. BÖLÜM ÖZETİ

Her şeyini kaybeden Hakan, tek varlığı olan Pelin'i almak için Ar ailesinin ocağına ateş düşürmekten çekinmez. Pelin babasıyla gitmeyi mi seçecek? Kızını kaybeden Tülay'la Cücü'nün arası giderek gerilmekte. Köşeye sıkışan Cücü'nün seçimi, herkesi daha üzmekten başka bir işe yaramıyor. Kocamın Ailesi yeni bölümünde Güneş'le Tarık'ın geçmişi aydınlatma çabaları ise küçük bir çocukla hayatlarının kesişmesine neden oluyor. Mukadder, Hikmet ve Rıza ise sonunda evlatlarının kaderini belirleyen isme ulaşıyor.

Haberin Devamı

KOCAMIN AİLESİ 56. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Düğün telaşı ve stresini sonunda kazasız belasız atlatan Tarık ve Güneş, sonunda romantik bir balayına çıkıyor. Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Durul Bazan, Cengiz Bozkurt, Füsun Kostak, Yeşim Salkım, Kenan Bal, Beren Gökyıldız ve Yıldız Kültür gibi isimlerin paylaştığı Kocamın Ailesi 55. bölümü dün akşam saat 20.00'de Fox Tv'deydi.

Balayına uğurlanan çiftin ardından Mukadder'le Cücü, Tarık'la Rıza'yı yurda kimin bıraktığını öğrenmenin peşine düşer. Ancak onlardan daha erken davranan başkaları da vardır. Rıza'nın peşinde olduğu şey ne?

Güneş'le Tarık'ın başbaşa geçirdikleri balayına Ar ailesi de gelirse ne olur? Herşeyini kaybeden Hakan ise, tek varlığı olan Pelin'i almak için Ar ailesinin ocağına ateş düşürmekten çekinmez.

Haberin Devamı