Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanında balayı telaşı-izle

Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanında balayı telaşı-izle

FOX TV'nin eğlenceli dizisi Kocamın Ailesi 55. bölüm ile bu akşam izleyiciyle buluşuyor. Güneş ve Tarık artık evlendi. Balayın çıkan genç çift yine bir sürprizle karşılaşacak. İşte Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanı ve detayları...

Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanında balayı telaşı-izle

KOCAMIN AİLESİ 55. BÖLÜM FRAGMANI

FOX TV'nin Sevilen aile dizisi Kocamın Ailesi yepyeni bölümleriyle dizi severlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Kadrosundaki dev isimler bulunan ve renkli senaryosuyla gönülleri fethetmeyi başaran Kocamın Ailesi 55. bölümünde yine rengarenk sahneler var. Ar Apartmanı'nda yaşanan olayları kimi zaman renkli kimi zamansa hüzünlü bir şekilde ekrana taşıyan dizinin yeni bölümünde telaş yerini romantik günlere bırakıyor.

Düğün telaşı ve stresini sonunda kazasız belasız atlatan Tarık ve Güneş, sonunda romantik bir balayına çıkıyor. Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Durul Bazan, Cengiz Bozkurt, Füsun Kostak, Yeşim Salkım, Kenan Bal, Beren Gökyıldız ve Yıldız Kültür gibi isimlerin paylaştığı Kocamın Ailesi 55. bölümü bu akşam saat 20.00'de Fox Tv'de!

KOCAMIN AİLESİ 55. BÖLÜM ÖZETİ

Balayına uğurlanan çiftin ardından Mukadder'le Cücü, Tarık'la Rıza'yı yurda kimin bıraktığını öğrenmenin peşine düşer. Ancak onlardan daha erken davranan başkaları da vardır. Rıza'nın peşinde olduğu şey ne?

Haberin Devamı

Güneş'le Tarık'ın başbaşa geçirdikleri balayına Ar ailesi de gelirse ne olur? Herşeyini kaybeden Hakan ise, tek varlığı olan Pelin'i almak için Ar ailesinin ocağına ateş düşürmekten çekinmez.