Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden Kocamın Ailesi bu akşam 54. bölümü ile dün akşam izleyenleri ile buluştu. Kocamın Ailesi dün akşam yayınlanan 54. bölümde düğün gecesi yaşandı. Peki Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detayları...

Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanı yayınlandı mı-izle

Türk televizyonlarının sevilen aile dizisi Kocamın Ailesi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Ailelerin istekleri hiç bitmezken, tüm bu geleneksel taleplerin arasında kalan Tarık ve Güneş bu seremoninin bir an önce bitmesini istiyor. Merakla beklenen Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kocamın Ailesi 55. bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak.

Türk televizyonlarının sevilen aile dizisi Kocamın Ailesi yepyeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Ailelerin istekleri hiç bitmezken, tüm bu geleneksel taleplerin arasında kalan Tarık ve Güneş bu seremoninin bir an önce bitmesini istiyor.
Başrollerini Gökhan Alkan, Yeliz Kuvancı, Ayşenil Şamlıoğlu, Erman Okay, Durul Bazan, Cengiz Bozkurt, Füsun Kostak, Yeşim Salkım, Kenan Bal, Beren Gökyıldız ve Yıldız Kültür gibi isimlerin paylaştığı Kocamın Ailesi yeni bölümleriyle her hafta çarşamba günü 20.00'de Fox Tv'de!
KOCAMIN AİLESİ 54. BÖLÜM ÖZETİ
Ar Apartma'nın yaşanan günlük olayları kimi zaman eğlenceli kimi zamansa duygusal sahnelerle ekrana taşıyan Kocamın Ailesi yeni bölümünde düğün günü gelip çatıyor. Ailelerini gönlünü almak için düğün yapmaya karar veren Tarık ve Güneş, bir anda kendilerini hengamenin içinde bulur.
Ar Ailesi'nde düğün hazırlıkları tam gaz sürerken; Güneş ve Tarık geleneklere uymak adına büyük bir çapa gösterirler. Özellikle Tarık yine arada kalmış durumdadır. Yaşanan acı olayların yerini mutluluklara bıraktığı Kocamın Ailesi 54. bölümünde ne yazık ki her şey bu kadar toz pembe gitmeyecektir.

Haberin Devamı