Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 47.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde işler karışıyor!

Kocamın Ailesi 47.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde işler karışıyor!

Fox Tv'nin beğeniyle izlenen dizlerinden biri olan Kocamın Ailesi 47.bölümüyle ekranlara geliyor. Kocamın Ailesi'nin yeni bölümünde dengeler bozuluyor!Tüm dengeleri değiştirecek soru sorulur: Sefer İstanbul’da mı? Kocamın Ailesi 47.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Fox Tv'nin sevilen dizilerinden Kocamın Ailesi 47.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Kocamın Ailesi'nin yeni bölümünde Şeniz Aziz’den, yıllardır kendisinden saklanan gerçekleri öğrenir! Zuhal’in Gazanfer’le birlikte hazırladığı sürpriz gündeme bomba gibi düşer! Kocamın Ailesi 47.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kocamın Ailesi 47.bölüm özeti

Güneş, Şeniz’in etrafındaki çemberi daraltırken kendisini de boğduğundan habersizdir. Zuhal’in Gazanfer’le birlikte hazırladığı sürpriz gündeme bomba gibi düşerken, Şeniz Aziz’den, yıllardır kendisinden saklanan gerçekleri öğrenir. Tarık, yılların özlemini annesinin dizlerinde giderirken, tüm dengeleri değiştirecek soru sorulur: Sefer İstanbul’da mı?

Kocamın Ailesi 47.bölüm fragmanı izle

Tarık

Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü ancak aile özlemiyle dolu bir genç adam.

Güneş

Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Haberin Devamı