Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 45.bölümde neler yaşandı?-İzle

Kocamın Ailesi 45.bölümde neler yaşandı?-İzle

Fox Tv'nin beğeniyle izlenen dizisi Kocamın Ailesi 45.bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Kocamın Ailesi son bölümünde neler yaşandı? Kocamın Ailesi 45.bölümü ile dün akşam ekranlara geldi. İşte son bölüm ve ayrıntılar..

Kocamın Ailesi 45.bölümde neler yaşandı?-İzle

Fox Tv'nin sevilen dizilerin Kocamın Ailesi 45.bölümüyle ekranlara gel. Kocamın Ailesi'nin son bölümünde seyirciyi ne gibi süprizler bekledi. Kocamın Ailesi 45.bölümü ve ayrıntılar..

KOCAMIN AİLESİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kocamın Ailesi son bölüm özeti

Tarık öz annesiyle geçireceği ilk anneler gününü heyecanla beklerken Güneş ise İzmir'e gitmeye kararlıdır. Sevdiği kadınla annesinin arasında kalan Tarık'ı sürpriz bir ziyaret kurtaracaktır. Gençler ise çıktıkları iş seyahatinde aşkları ve kararlarını yeniden sorgulama fırsatı elde eder. Ancak anneler günü herkese hoş anılar sunmaz.

Kocamın Ailesi 45.bölüm fragmanı izle

Tarık

Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü ancak aile özlemiyle dolu bir genç adam

Güneş

Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın

Haberin Devamı