Gazete Vatan Logo
Magazin Kocamın Ailesi 32. bölüm fragmanında büyük tehdit!

Kocamın Ailesi 32. bölüm fragmanında büyük tehdit!

Fox Tv'nin sevilen dizisi Kocamın Ailesi son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kocamın Ailesi'nin 32. Bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni bölümden sürpriz detaylar...

Tarık, Rıza Bakır'la yüzleşir ancak hiçbir şey onun tahmin ettiği gibi çıkmaz. Fakat durum Rıza için bambaşkadır. Gülay'ın Can'ı geri kazanma çabaları ise Ümit yüzünden sonuçsuz kalır. Miray babasına açıklama yaparken Fatih'in desteğini bulamaz. Gazanfer'in abisinin dairesini açması ise aile içinde kırgınlık yaratacaktır.

KOCAMIN AİLESİ 32. BÖLÜM FRAGMANI

Oyuncu Kadrosu

Tarık

Gökhan Alkan

5 yaşında evlatlık verilmiş, Almanya’da bir ailenin yanında büyümüş, tıp okumuş ve Türkiye’ye dönüp cerrah olmuş. Yakışıklı, sevecen, büyük gönüllü bir genç adam. Karısına aşık ancak aile özlemi yaşamakta.

Güneş

Yeliz Kuvancı

Tarık’ın okul arkadaşı Cücü’nün kuzeni. Canlıya saygı duyan adalet duygusu gelişmiş bir veteriner. Hiç evlenmemiş ancak ailesindeki tüm kadınlar kocalarının aileleri yüzünden boşanmış. Aileci, elinden iş gelen eğlenceli bir genç kadın.

Mukadder Ar

Ayşenil Şamlıoğlu

Zafer’in karısı. Çocuklarının annesi, iyi kalpli, duygularını saklamayı başaramayan, sevgi ve saygı dolu bir kadın. 25 yıl önce oğlunu kaybetmenin acısıyla yaşamakta ve bir gün Engin’ine kavuşacağından emin.

Haberin Devamı

Pelin

Beren Gökyıldız

Tülay’la Hakan’ın 6 yaşındaki bilmiş kızları.

Zafer Ar

Erman Okay

Hikmet’in ortanca oğlu. Aile işi olan pastaneyi devralmış işletiyor. Duygularını belli etmeyen ancak dünya iyisi bir baba. Kayıp oğullarını aramayı ailenin kadınlarına yasaklamış, ailesinin geri kalanını daha fazla üzmemek için.

Şeniz

Yeşim Salkım

Sefer’in karısı. Çok güzel ve alımlı... Herkese nazik ve saygılı davransa da kendi içinde hesaplaşmaları olan bir kadın. Tüm derdi Ar ailesi

Cücü

Durul Bazan

Tarık’ın Almanya'dan okul arkadaşı, darlak, kendi doğrularından ödün vermeyen özgün bir tip. Tarık’ın tek dostu, Tülay’a meyili var. Başak’ın da katılımıyla aşk üçgeni doğması muhtemel.