Gazete Vatan Logo

Kocam ve ailesi beni sevmiyordu

8 yaşındaki kızı Kübra ve 5 yaşındaki kızı Beren’i öldüren anne Lütfiye Alver, cinayeti itiraf etti. Alver, “Eşimle ailesi, çocuklarıma çok düşkündü ama beni sevmiyorlardı. Halbuki onlar benim çocuklarımdı. Bana resmen köpek muamelesi yapıyorlardı. Nasıl olduğunu anlamadan çocuklarımı öldürdüm” dedi.

Kocam ve ailesi beni sevmiyordu

Ankara’nın Keçiören ilçesinde önceki gece cinnet getirip iki kızını öldüren Lütfiye Alver (27), emniyetteki sorgusunda suçunu itiraf etti. Alver, 8 yaşındaki kızı Kübra’yı eşarpla boğarak, 5 yaşındaki kızı Beren’i ise 2 kez karnından bıçaklayarak öldürdüğünü söyledi. Eşi Zekeriya Alver’den (43) şiddet, eşinin ailesinden de baskı gördüğünü öne süren Lütfiye Alver, şunları söyledi:

Eşimle ailesi, çocuklarıma çok düşkündü ama beni sevmiyorlardı. Halbuki onlar benim çocuklarımdı. Bana resmen köpek muamelesi yapıyorlardı. Bu baskıdan çok sıkıldım ve bu nedenle çok sıkıntı yaşadım. Ayrıca eşimden şiddet gördüm. Dün akşam da yine evde düşünüyordum, nasıl olduğunu anlamadan çocuklarımı öldürdüm. Ortada hiçbir şey yoktu. Nasıl oldu bilmiyorum.

Gelinim cahillikten yaptı

Kübra ve Beren’in dedesi Adil Alver, katil zanlısı gelini Lütfiye Alver için “Ne oldum delisi oldu. Nankör. Cinayetin nedeni cehalet. Sadece cehalet” ifadelerini kullandı. Adil Alver, “Gelinim ne oldum delisi oldu. Nankör. Evini görseniz. Oğlum ona süt getirir, kuş sütünü bulur getirir. Cehalettir. Nedeni cehalet. Cahil insandan her şey bekle. Okumuş insandan bir şey bekleme. Herhangi bir sorunu yok. Ufak bir şizofreni gibi durumu yok. Sadece cehalet. Cenazeler Adli Tıp Kurumu’nda, ikindi namazı sonrası toprağa vereceğiz. Oğlum şokta. Yanında 10 kişi duruyor. İki tane pırlanta gibi torunum vardı” dedi.

Haberin Devamı