Gazete Vatan Logo

Kocaeli'nde ölüm gecesi!

İki kişi intihar etti, intihara kalkışan 3 kişi ise...

KOCAELİ’de bir gecede meydana gelen üç ayrı olayda, 26 yaşındaki Berna Işık ve 23 yaşındaki Emrah Bağcıer kendilerini asarak yaşamlarına son verirken, 18 yaşındaki S.B. 2’nci kattan atlayarak ölmek istedi. Park halindeki otomobilin üzerine düşüp ağır yaralanan genç kız, hastanede tedavi altına alındı.

Derince İlçesi’nde oturan Berna Işık, dün saat 20.30 sıralarında sevgilisi Erdal K. ile görüşürken tartışmaya başladı. Genç kız ardından intihar edeceğini söyledi ve telefonu kapattı. Bu durumu önce dikkate almayan Erdal K. daha sonra sevgilisini birçok kez telefonla aramasına rağmen ulaşamadı. Evde tek başına kalan Berna Işık’ın kapısına gelen Erdal K. camı kırarak içeri girdiğinde sevgilisini ipe asılı bir şekilde buldu. Sevgilisini ipten indiren Erdal K., hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede genç kızın öldüğünü belirledi. Berna Işık’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

EVİNİN BODRUMUNDA KENDİNİ ASTI

İkinci intihar olayı ise saat 22.00 sıralarında İzmit Hacı Hızır Mahallesi Bahariye Caddesi Yılmaz Göçek Apartmanı’nda meydana geldi. Abdullah ve Vildan Bağcıer çiftinin 6 çocuğundan en büyüğü olan Emrah Bağcıer, evde oturduğu sırada kardeşine bodruma ineceğini söyledi. Daha sonra ortalıkta gözükmeyen Emrah Bağcıer’e cep telefonundan ulaşamayan yakınları aramaya çıktı. Annesi ve kardeşi, bodrum kapısını açtıklarında karşılaştıkları manzara karşısında sinir krizi geçirdi. Bağırma seslerini duyan komşuları hemen yardıma koştu. İpte asılı olan genç hemen ipi kesilip indirilerek sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler yaptıkları müdahale sonrasına gencin öldüğünü belirledi. Genç yaşında intihar eden ve bir hafta sonra doğum günü olan Emrah Bağcıer’in yaklaşık 8 aydır nişanlı olduğu öğrenildi. Emrah Bağcıer’in cansız bedeni yapılan incelemenin ardından Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Bağcıer’in neden intihar ettiği bilinmezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

GENÇ KIZ BALKONDAN ATLADI

Saat 00.30 sıralarında da İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Faruk Şıkkibar Sokak’taki apartmanın ikinci katında, annesi ve engelli kardeşi ile birlikte kalan S.B. adlı genç kız, balkona çıkıp kendini boşluğ bıraktı. Genç kız apartmanın önünde bulunan 41 PL 299 plakalı otomobilin üzerine düştü. Genç kız kanlar içinde yerde kalırken çevredekiler hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından genç kız Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Bunalıma girerek intihara teşebbüsünde bulunan S.B.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri intihar olayıyla ilgili soruşturma başlattı.