Gazete Vatan Logo

Kocadon ilgi odağı oldu!

Görevine iade edilen Mehmet Kocadon ilgi odağı oldu

MUĞLA’nın Bodrum İlçesi’nde Kurban Bayramı nedeni ile protokolün ve halkın bayramlaşması için tören yapıldı. Kurban Bayramı ile görevine iade edilmesini bir arada kutlayan Bodrum Belediye Başkanı DP’li Mehmet Kocadon, bayramlaşmada da ilgi odağı oldu. Bazı tekneler, Başkan Kocadon için ’Hoş geldin Efelerin Efesi’ yazılı pankart açtı.

Bodrum Belediyesi tarafından Kurban Bayramı nedeniyle Mahfel Kafe’de bayramlaşma töreni yapıldı. Törene Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eşi Hülya Kocadon, Başsavcı Hayati Keskin, Kara Kuvvetleri Kamp Komutanı Albay Ahmet Şevki Ulugün, Bodrum İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akgün, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, Muharip Gaziler Derneği Bodrum Şubesi üyeleri, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, ünlü modacı Cemil İpekçi, eski bakanlardan İmren Aykut ve vatandaşlar katıldı. Törene katılanlar birbiriyle bayramlaştı, bir süre sohbet etti.

Deniz kenarındaki kafede gerçekleşen etkinlikte bazı teknelee, Başkan Kocadon’un göreve iade edilmesiyle ilgili ’Hoş geldin Efelerin Efesi’ yazılı pankartlar astıkları görüldü. Kocadon, teknede bulunanları selamlarken, gözyaşlarını tutamadı. Görevine resmen iade edildikten ilk katıldığı etkinlikte zaman zaman duygulandığı görülen Kocadon, "Bodrumlular’ın ve herkesin bayramını kutluyorum. Teknelerle beni selamladılar. Sevdiğimiz insanlarla birlikte olmak, onların yaptıkları bu jest, beni duygulandırdı. Bodrum’da hizmete devam edeceğiz. Herkese teşekkür ediyorum, mutlu ve huzurlu bayramlar diliyorum" dedi.

Haberin Devamı