Gazete Vatan Logo

Koca Koca Yalanlar 1. bölümüyle bu akşam başlıyor!

Koca Koca Yalanlar 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin yeni dizisi Koca Koca Yalanlar bu akşam görücüye çıkacak. Koca Koca Yalanlar dizi konusu ve oyuncuları hakkında merak edilen bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.

Koca Koca Yalanlar daha yayınlanmadan oldukça dikkat çekti. Kanal D'de bu akşam ilk kez ekrana gelecek olan Koca Koca Yalanlar dizisinin konusu ve oyuncuları haberimizde yer alıyor. İşte Koca Koca Yalanlar hakkındaki tüm bilgiler...

KOCA KOCA YALANLAR 1. BÖLÜM FRAGMANI

Kocası Ahmet'in, başka bir kızla görüştüğünü öğrenen Müjgan'ı büyük bir sınav beklemektedir. Ahmet ve Müjgan üç çocuklarıyla sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Sosyal hayatları karı koca görüştükleri Nilgün ve Şahin, yakın arkadaşları Canan, Osman ile sınırlıdır. Ta ki mali müşavir olan Ahmet, hesaplarını tuttuğu mağazada çalışan Sude ile karşılaşıncaya kadar. Arkadaşı Şahin’in yüreklendirmesiyle Sude’nin peşine düşer. Müjgan kocasının başka bir kadının peşinden koştuğundan habersiz, mutlu mesut hayatını sürdürürken Ahmet ise gözünü karartmış, Sude ile yeni bir aşka yelken açmak üzeredir.

KOCA KOCA YALANLAR KONUSU VE OYUNCULARI

Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet’in evliliği, Ahmet’in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan’ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.

Haberin Devamı

Oyuncular:

Hakan Yılmaz (Ahmet)

Evrim Alasya (Müjgan)

Selen Uçer (Nilgün)

Pelin Öztekin (Canan)

Ferdi Sancar (Şahin)

Rüzgar Aksoy (Osman)

Tuğçe Karabacak (Sude)