Gazete Vatan Logo

Koca dayağı savaş çıkarttı

Kocasından şiddet gören bir kadın ailesine durumu bildirince 4 aile birbirine girdi

İzmir’in Menemen ilçesinde kocasından şiddet gören bir kadın ailesine durumu bildirince 4 aile birbirine girdi. Silahların konuştuğu kavgada bir kişi öldürüldü, 21 kişi de yaralandı.



İZMİR’in Menemen İlçesi’nde karı-koca arasında başlayan ve 4 ailenin karıştığı kavgada Savcı Zencir hayatını kaybederken 2’si ağır 21 kişi yaralandı. Olay, dün saat 18.30 sıralarında Kasımpaşa Mahallesi Belediye Garajı önünde meydana geldi. İddialara göre, eşi Nafiz Kaya tarafından darp edilen Gülizar Kaya, Erzurumdaki akrabalarına telefon açarak durumu bildirdi. Bunun üzerine Gülizar Kaya’nın abisi Osman Koçak, Menemen İlçesi’ne gelerek savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dayısı Mehmet Zencir ile birlikte önceki gün Emiralem Jandarma Karakolu’na konuyla ilgili ifade vermeye giden Osman Koçak, burada Nafiz Kaya ve ailesi ile karşılaştı.

Tartışma ölüm getirdi

Koçak ve dayısı Mehmet Zencir ile Nafiz Kaya ve ailesi arasında Jandarma Karakolu’nun önünde tartışma çıktı. Tartışma sonrası haklarında işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılan taraflar, dün Menemen Garajı önünde karşılaşınca aralarında kavga çıktı. Çıkan kavgada ağır yaralanan Erkan Tunç Ege Üniversitesi’ne, Sakine Kaya Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Savcı Zencir Menemen Devlet Hastanesi’ne ambulanslarla kaldırıldı. Savcı Zencir yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayıp burada hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan 21 kişinin tedavileri de çevredeki hastanelerde yapıldı. Polis, üzerinde 7.65 mm çapında tabanca bulunan Erdal Kaya ile ölen Savcı Zencir babası Mehmet Zencir ile annesi Adile Zencir’i gözaltına aldı. Olaya karıştıkları belirlenen firari zanlı İhsan Kaya ile Aytekin Kaya’nın yakalanması için çalışma başlatıldı. Polis, görgü tanıklarının ilk ifadelerinde, Savcı Zencir’i Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Alaaddin Kaya’nın vurduğunu söylediklerini belirtti.

HASTANE DOLUP TAŞTI!

Dört ailenin kavgasında kan gövdeyi aştı. Savcı Zencir hayatını kaybederken yaralanan 21 kişi hastanenin acil servisinde tedavi altına alındı. Hasımlarla dolan hastanede de kayga devam etti.

Haberin Devamı