Gazete Vatan Logo

Koç Yapı Bağdat Caddesi'nde dönüşüme devam ediyor

Koç Yapı A.Ş. lüksü, maliyet liderliği esaslarıyla, peşin alımlarla fabrikalardan ucuza mal edip, taban müşteriye fiyat farkı olmadan sunuyor.

Kentsel dönüşüm projeleriyle gündeme gelen Koç Yapı A.Ş. kısa bir süre sonra Maslak'ta da bir proje hayata geçirmeyi planlıyor. Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüm hizmeti vermeye devam eden Koç Yapı A.Ş. gayrimenkul yatırım ortaklığına da sıcak bakıyor.

KOÇ YAPI A.Ş. İstanbulul’ un en prestijli yaşam alanı olan Bağdat Caddesi’ nde Kentsel Dönüşüm Projeleri ile fark yaratıyor.

Kentsel dönüşüm projelerine odaklı Koç Yapı A.Ş. inşaat, konut ve yapı faaliyetlerinde üst düzey projeleri ile faaliyetlerini sürdürüyor. Gerek tasarımda dünya markası olma yolunda, gerekse dünyanın teknolojik gelişimlerine uygun inşaat alt yapısı ile sürdürülebilir bir marka olma yolunda liderler arasında yerini koruyan Koç Yapı A.Ş. marka projelerini geliştirerek, Türkiye’de her zaman yeniliklere öncülük etmeyi hedefliyor.

35 Yılı aşkın bir süredir Bağdat Caddesi’nde yüzlerce bina yapmış olan Dervişoğlu İnşaat kökenli Osman Öztürk’ün bilgi birikimi ve tecrübesiyle oluşturulan betonarme ekibi, bulunduğu lokasyonda oldukça iddialı projelere imza atıyor. Binalar, zemin etüt raporuna göre bölgenin topografik yapısına uygun olarak inşa ediliyor. Koç Yapı A.Ş. nin arge ve ürge fizibiliteleri, akademik ve profesyonel, alanında uzman, güçlü statik betonarme ve mimari ekibi, işçiliği, denetimi, kullanılan 1.sınıf malzemelerle ürettilen konutların alt yapı sağlamlığı, statik açıdan garanti belgesiyle de destekleniyor ve betonermede 100 yıl garanti veriyor. Çevreye duyarlı, ekolojik yapılarındasadelik, zarafet, asalet ve zenginliği ön planda tutan Koç Yapı A.Ş. proje tasarımlarında dünyaca ünlü mimarlık ofisi Dome Partners Group’ la, detaylarda Devlet Sanatçımız Prof.Dr. Devrim Erbil ile projelere ruh katıyor.

Haberin Devamı

Koç Yapı A.Ş. Anadolu yakasının nüfusu ile önemli bir payına sahip Kadıköy’ ü ve Kadıköy insanını seviyor, değer veriyor. Kadıköy Bağdat Caddesi kültürü, çağdaş, medeni ve eğitimli yüzüyle dünya vizyonu olan bir lokasyon olarak nitelendiren Koç Yapı A.Ş. lüksü, maliyet liderliği esaslarıyla, peşin alımlarla fabrikalardan ucuza mal edip, taban müşteriye fiyat farkı olmadan sunuyor. Lüks ve kaliteli yaşam alanlarının herkesin hakkı olduğunu ve herkese layık olduğunu benimseyen Koç Yapı A.Ş. yaşanılabilir lüks kavramını ve kaliteyi, yaşamın vazgeçilmez parçası olarak görüyor ve herkese sunmak için çaba sarf ediyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL'un hem en değerli hem de en eski bölgelerinden Bağdat Caddesi, Bostancıdan başlayıp Kızıltoprak'a kadar uzanan 9 kilometre uzunluğunda bir alan. Bölgede nerdeyse bir çok konut yıkılıyor. Kentsel dönüşüm ile birlikte Kadıköy’de başlayan bu yeni dönemde adaletli, haksız rekabetin olmadığı, ahlaklı her projeyi alan Koç Yapı A.Ş. her müşteriye eşit mesafede yaklaşan ve tüm müşterilerine aynı haklara sahip olduğu öngörüsüyle hareket eden lider firma. “En değerli varlığımızın ‘İnsan’ olduğunu belirten, biz yaptık mı %100 en iyisini yaparız, %100 sağlamlık, 100 yıl statik ve beton garantisi, %100 müşteri memnuniyeti ile bu yıl da tam yol ileri” sloganı ile zafere koşan Koç Yapı A.Ş. yakın vadede Kadıköy Bağdat caddesinde kentsel dönüşüme 100 milyon USD yatırım yapmayı planlıyor. Koç Yapı A.Ş. kentsel dönüşüm planlarında New Jersey, Londra ve New York’ da bulunan şehir merkezi banliyöleri üretmeyi, hard counter, butik ve niş projeleri ile müşterilerine vip hizmetler vermeyi hedefliyor.

Haberin Devamı

Kentsel dönüşümün, ülke ekonomisine katkısıyla, hızla gelişen mimarinin ülke görünümüne olumlu etkisi ve deprem kuşağında olan bir ülkede yaşadığımız dikkate aldığında; insanların konutlarında kendilerini daha güvende hissedeceği, yaşam standartlarını iyileştiren ve yükselten önemli bir uygulama olduğunu vurgulayan Koç Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı H. Cenk Koç, insanlar, yaşamlarını kolaylaştıran; daha konforlu, daha sağlıklı konutlarda yaşamak istiyor. Bu talep, marka değeri olan nitelikli konutlar üreten firmalarla birlikte inşaat sektörünün önü açacak, kalitesini yükseltecektir. İnsan en iyisine layıktır görüşüyle sektördeki farklılığını gözlerönüne seriyor.

Haberin Devamı

Kentsel dönüşümün büyük bir hızla yayıldığı Bağdat Caddesinde Koç Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı H. Cenk Koç, “İSTANBUL'un en prestijli yaşam alanlarından biri olan bu bölgenin cazip hale gelmesinin temel nedeni olarak yapıların ömürlerini tamamladığı ve metrekare fiyatlarının yüksek olması” olduğunu vurguluyor.

Kişiye özel dekorasyon seçimleri ve sanatçı dokunuşuyla eser üretmek üzere çalışan deneyimli mimari ekibi ile %100 müşteri memnunuiyeti için çalışan Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinde farkındalık yaratıyor.

2015-2016 yılı itibariyle Akmerkez Etiler, Levent bölgelerinde de projelerini hayata geçirecek olan Koç Yapı A.Ş. ağırlıklı olarak, merkez lokasyonlara imzasını atmak istiyor.

Yatırım değeri, satış beklentileriyle 250 milyon dolar olan, Maslak’ta 35 bin m2 inşaat alanında, yaklaşık 40 kat residence ve home-office konseptli bir projesini 2016 yılında başlamayı hedefleyen Koç Yapı A.Ş. aynı yıl içerisinde gayrimenkul yatırım ortakliğını da kurmak istiyor.