Gazete Vatan Logo

Klasik otomobil tutkunları yarışta buluştu

Pergel Grup Klasik Otomobil Ralli Takımı P+M Team’in her yıl düzenlediği P+M Tur’un 7. sinde heyecan ve keyif bir arada yaşandı…

Klasik otomobil tutkunları yarışta buluştu

Pergel Grup Klasik Otomobil Ralli Takımı P+M Team’in her yıl Pergel Grup çalışanları, aileleri ve klasik otomobil seven dostları arasında düzenlediği P+M Tur’un 7.’si 5 Nisan’da gerçekleşti.

Artık geleneksel hale gelen P+M Tur, yarış sezonu açılmadan, yarışçılara moral ve antrenman imkanı sunmasının yanı sıra, keyifli anlara ev sahipliği de yaparak her yıl gelişen bir organizasyon olmaya devam ediyor.

Bu yılki organizasyonda 1950 ler, 60 lar ve 70 lere ait klasik otomobiller ile pilot ve copilotları, Suadiye Hotel’de özel olarak kendilere ayrılmış alandan çevre halkının da coşkulu katılımıyla keyifli bir şekilde start aldılar.

Molla Fenari Köyü’nün doğal ortamına kadar uzanan 120 kilometrelik zorlu parkur, 7 adet sabit hız testi ve yol ölçümü içerdi. Klasik otomobil camiasından birçok ismin Pergel Grup Ekibine ek olarak katıldığı 7. P+M Tur, keyifli ödül töreni organizasyonu ile son buldu. Seyhan Tenim ve Ercan Bayrak’ın hakem direktörlüğünde 6 kişilik bir hakem ekibiyle titizlikle yürütülen turda, rekabet klasik otomobillerin ruhuna yakışır samimiyet ortamında gerçekleşti.

Haberin Devamı

P+M Tur’da ödül alan klasik otomobil severler ise şu şekilde:

P+M Tur 2015 1. si pilot Zeki Baştürk, copilot Sibel Ateş,
P+M Tur 2015 2. si pilot Servet Akkaynak, copilot Necati Telçeker,
P+M Tur 2015 3.sü pilot Cüneyt Güller, copilot Nazlı Güller.

Pergel Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Evman P+M Tur ile ilgili olarak; “P+M Team’in kuruluş amacı, paylaşarak büyümek ve değer yaratmak. Her yıl düzenlediğimiz P+M Tur’a ilginin her sene artması, öncelikle bizim kuruluş felsefemizi daha çok ifade edebildiğimizin bir göstergesi. Yaşattıkları keyifli anılar için tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz” sözleriyle düşüncelerini belirtti.