Gazete Vatan Logo

KKTC’de patlama: 5 yaralı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin başkenti Lefkoşa’ya bağlı bir köyde patlama meydana geldi. Patlamada 5 kişi yaralandı. Yaralanan 2 işçinin durumunun ağır olduğu öğrenildi

KKTC’de patlama: 5 yaralı

Başkent Lefkoşa'nın Hamitköy bölgesinde patlama meydana geldi. Askeri atış alanı çevresinde asfaltlama çalışması yapıldığı sırada meydana gelen patlamada 5 kişi ağır yaralandı. Yaralılar Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesinde kaldırıldı. Patlamanın sebebi ise henüz öğrenilemedi.

KKTC’deki patlamada yaralanan 2 işçinin durumu ağır

KKTC'nin başkenti Lefkoşa’ya bağlı Hamitköy bölgesinde askeri atış alanındaki asfaltlama çalışmaları esnasında meydana gelen patlamada yaralanan 5 işçiden 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Ağır yaralı olan bir işçinin sağ kolunun üstten koptuğu, diğerinin ise vücudunun çeşitli yerlerinde şarapnel parçaları olduğu belirtildi. İşçilerin kimliklerinin ise Teoman Erbaş, Adem Tunç, Fatih Balcı, Sadi Koçyiğit ve Uğur Mert olduğu aktarıldı.

Patlamanın işçilerden birinin bölgede bulduğu patlamamış bir el bombasını taşın üzerine düşürmesi sonucu meydana geldiği kaydedildi.