Gazete Vatan Logo

Kızlarını özel harekatçı gibi kurtardılar

İzmir'de, 14 yaşındaki M.A.’nın annesi Hülya A. ve babası İbrahim A., kızlarını bir haftadır alıkoyduğunu öne sürdükleri Abdülkadir E. ile Fuat E.’yi evlerini basıp hastanelik etti...

İzmir Karabağlar'da Hülya A. ve İbrahim A. çifti, kızları M.A. bir hafta önce ortadan kaybolunca polise başvurdu. Kendileri de araştırmalarını sürdüren ve kızlarının bir evde alıkonulduğunu öğrenen Hülya A. ile İbrahim A., dün 01:30 sıralarında tespit ettikleri adrese gitti. İddiaya göre kızlarını arayan çift, eve kapıyı kırarak girdi. Evde bulunan Abdülkadir E. ve Fuat E. ile Hülya A. ve İbrahim A. çifti arasında arbede yaşandı. Arbede sırasında Abdülkadir E. bıçakla bacağından yaralanırken, Fuat E.’nin çenesi kırıldı. Kavgayı duyan mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Eli bıçaklı anne

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralılardan Abdülkadir E. ve Fuat E.’yi ambulansla İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İki yaralı burada tedaviye alındı. Bir haftadır evde alıkonulduğu öne sürülen ve arbede sırasında yüzünden yaralanan M.A.’yı anne ve babası Bozyaka Hastanesi’ne getirdi. Anne Hülya A. elindeki bıçakla hastaneye geldi. Polis, Hülya A. ve İbrahim A. çiftini gözaltına aldı. Kızın neden neden alıkonulduğu açıklanmadı.

Haberin Devamı