Gazete Vatan Logo
Magazin Kızlara ses verdiler

Kızlara ses verdiler

National Geographic Channel ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi, ‘Kızlara Ses Ver’ kampanyasını hayata geçirdi. Ünlü isimlerden Buğra Gülsoy, Harun Tekin, Sedef Avcı ve Şebnem Bozoklu kampanyaya destek verdi.

Kızlara ses verdiler

Benim Adım Malala’ belgeselinden ilham alarak hayata geçirilen ‘Kızlara Ses Ver’ kampanyasına ünlülerden destek yağdı. Buğra Gülsoy, Harun Tekin, Sedef Avcı ve Şebnem Bozoklu kampanyaya destek olmak için çocuklarla kamera karşısına geçip, “Eğer sen de onların hayallerine ulaşmasını istiyorsan, kızlara ses ver!” diyerek kampanyaya destek çağrısında bulundu. ‘Paramparça’ dizisinde ‘Harun’ karakterini canlandıran Barış Falay ise projeye sesiyle hayat verdi. 1 Mart’ta kızlara ses veren ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleşecek galanın ardından, belgesel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde National Geographic Channel’da izleyicilerle buluşacak.

‘Çifte Saadet’ dizisinde ‘Perihan’ karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu, oyuncu olmak isteyen İrem Su ile kamera karşısına geçti. Bozoklu, “Benim adım Şebnem... İrem Su’nun oyuncu olmasını istiyorum. Eğer sen de onların hayaline ulaşmasını istiyorsan ‘Kızlara Ses Ver’ “ dedi.