Gazete Vatan Logo

Kızının kullandığı aracın altına can verdi

Kayseri'de kızına otomobil sürmeyi öğreten anne, kızı direksiyon başındayken aniden hareket eden otomobilin altında kaldı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan anne hayatını kaybetti.

Olay Melikgazi ilçesine bağlı Tınaztepe Mahallesi Güleryüz Sokak'ta meydana geldi. Öğle saatlerinde kızı 16 yaşındaki kızı Ü.K.'ya otomobil sürmesini öğretmek için dışarı çıkan 33 yaşındaki S.K., oturdukları binanın önünde kızına otomobili verdi. Anne S.K. kızını şoför koltuğuna oturttuktan sonra otomobilin arkasından dolanarak yan koltuğa oturmak istedi. Genç kızın şoför koltuğunda iken otomobilin aniden hareket etmesi sonrasında anne S.K. otomobilin altında kaldı. Vatandaşların da yardımıyla otomobilin altından çıkarılan anne S.K., çağrılan 112 ambulansıyla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ağır yaralı olan anne S.K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, Ü.K. ise hastanede gözyaşlarına boğuldu.

16 yaşındaki Ü.K., hastanede doktor kontrolünden geçirildikten sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ifadesinin alınması için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.