Gazete Vatan Logo

Kızını fırına kapatmıştı! 15 yıl sonra...

2002 yılında Melissa ismindeki bir anne 14 aylık kızı Ashley’yi çalışır haldeki fırına koydu ve fırının kapısını kapattı. Babanın çığlıkları duyması sonucu bebek kurtarıldı. Anne 25 yıllık hapşis cezasına çaprtırılmıştı. Şimdi ise şartlı tahliyesini istiyor. Bebekkten bunu yaşayan Ashley ise...

Kızını fırına kapatmıştı! 15 yıl sonra...

2002 yılında Melissa ismindeki bir anne 14 aylık kızı Ashley’yi çalışır haldeki fırına koydu ve fırının kapısını kapattı.

Neyse ki Ashley’nin babası Robert kızının çığlıklarını duydu ve kız yanarak ölmekten sonra anda kurtarıldı.

Küçük kız travmatik olayın ardından 28 farklı operasyona girdi. Kollarındaki ve alnındaki yanık izleri ise bugün hala belirgin.

Melissa suçunu itiraf edince 25 yıllık hapis cezasına çarptırıldı. Başta kaza olduğunu söylese de daha sonra gerçekleri itiraf etti.

Geçtiğimiz günlerde Ashley, annesinin şartlı tahliyeye başvurduğu haberini aldı.

Duyar duymaz şok oldu. Kendisine bunu yapan annesinin salınacak olması ihtimali bile tüylerini ürpertti.

Ashley’nin kız kardeşi Courtney ise onunla aynı fikirde değildi. Kız kardeşinin başına bu olay geldiğinde 8 yaşındaydı ve buna şahit olmuştu.

Courtney sık sık annesini cezaevinde ziyaret ediyordu ve değiştiğine inanıyordu. Courtney’nin ise Ashley’nin fırına atıldığı yaşta çocukları var.

Duruşmada iki kız kardeşlerin de görüşleri alındı.

Haberin Devamı

Ashley, “Annemden nefret etmiyorum ama sevmiyorum da. Onun yüzünü bir daha asla görmek istemiyorum” dedi. Ashley, annesinin şartlı tahliye ile salınması halinde yeğenine de zarar verme ihtimali olduğunu savundu. Kız kardeşinin annesini affettiğini ancak kendisinin annesine asla güvenmediğini ifade etti.

Şimdilerde 15 yaşında olan Ashley liseye gidiyor. Annesi ve babası olarak gördüğü amcası ve teyzesi tarafından büyütüldü.

Hakim, Ashley’nin söylediklerinden çok etkilendi ve annenin birkaç yıl daha cezaevinde tutulmasına bunun ardından şartlı tahliyeyi tekrardan değerlendireceklerine karar verdi.

Ashley, annesinin kendisine yaptığından ötürü asla özür dilemediğini söyledi.

Yaraları hala gözle görülür olsa da Ashley travmatik olayı unutmaya çalışıyor.

Genç kız ileride ise çocuk doktoru olmak istiyor.

Melissa’nın salınmaması yerinde bir karar olmuş. Ashley’ye yaptıklarından sonra aksi halde bir karar alınması tuhaf olurdu.