Gazete Vatan Logo

Kızını dövüp presli çöp kamyonuna attı

Bir baba bu kadarını da yaptı! 4 yaşındaki kızını önce dövdü sonra çöp kamyonunun atıkları sıkıştırmak için kullanılan presine attı. Minik kızın tek şansı o an hidrolik sistemin çalışmaması oldu

Kızını dövüp presli çöp kamyonuna attı

Adana’nın Yüreğir ilçesinde sabah saatlerinde çöpleri toplamak için yola çıkan belediye temizlik görevlileri Koza Mahallesi’nde küçük yaştaki bir kız çocuğunu döven bir adam gördü. Temizlik görevlileri hemen kamyonu durdurup çocuğun babası olduğunu öğrendikleri Mehmet C.A.’ya (25) engel olmak istedi. Ancak Mehmet C.A. görevlileri de darp etmeye başladı. Temizlik görevlilerinden Mustafa K.C.’yi yüzünden yaraladığı öne sürülen zanlı Mehmet C.A. hızını alamadı ve kızı 4 yaşındaki İ.A.’yı da çöp aracının atıkların boşaltıldığı bölümüne attı. Babadan yana şansı olmayan minik kızın tek şansı, olay sırasında çöp kamyonunun atıkları sıkıştırmak için kullanılan hidrolik sisteminin çalışmaması oldu. Temizlik görevlileri zanlı Mehmet C.A.’yı etkisiz hale getirip çocuğu da araçtan çıkardı. Vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, Mehmet C.A.’yı gözaltına aldı. Vücudunun çeşitli yerlerinde darp izlerine rastlanan ve sağlık kuruluşundan darp raporu alınan çocuk, anne Emine K.’ya (23) teslim edildi. Zanlının, üç dolandırıcılık olayından hakkında 1 yıl 1 ay 14 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Tek suçu ‘Anne’ diye tutturmak

Kızını öldüresiye dövüp atan zanlının eşinden iki yıl önce boşandığı öğrenilirken, çocuğun babasının yanına gittiği ancak iki gün sonra annesini görmek için tutturduğu ve sürekli ağladığı için dövüldüğü belirtildi.